@ever444 ale cham. Ale faktycznie u mnie np jeśli w temacie nie ma numeru grupy/nazwy przedmiotu, a pod podpisem nie ma roku, kierunku i numeru legitymacji to nie odpisują.
@ever444: To jest fake czy co? Bo aż ciężko uwierzyć.
Btw, typ narzeka, że brak tytułów, a sam nie zna chyba definicji "minster", która nie odnosi się w ogóle wobec ludzi xd. Z tym przedstawianiem się też śmieszne, tak jakby nie było jak byk "z wyrazami szacunku" xD. Jakbym się dostatecznie wkurzył to chyba serio bym mu zrobił reply o greckich tragediach.
@ever444: Kurła ja jak studiowałem to pamiętam dwóch pozytywów, z jednym nawet browara można było obalić z magistrem, a na cześć było się z doktorem xD. Ale to jednostki ( ͡°͜ʖ͡°) i było to dawno, aż 5 lat temu.
@ever444: Dlatego nauczyłem się na studiach, że jak goście nie ma to nie ma, my na zajęciach byliśmy jak nie przyszedł to niech sam termin proponuje. To jego robota w końcu xd
źródło: comment_164545935729ZjA7jcpJDo0zV8Ok3NgZ.jpg
PobierzBtw, typ narzeka, że brak tytułów, a sam nie zna chyba definicji "minster", która nie odnosi się w ogóle wobec ludzi xd. Z tym przedstawianiem się też śmieszne, tak jakby nie było jak byk "z wyrazami szacunku" xD. Jakbym się dostatecznie wkurzył to chyba serio bym mu zrobił reply o greckich tragediach.
Komentarz usunięty przez autora
Ale to jednostki ( ͡° ͜ʖ ͡°) i było to dawno, aż 5 lat temu.
Może coś do niego dotrze, jeśli dostanie kilkadziesiąt liścików z wykopu