Aktywne Wpisy
mickpl +478
Podoba mi się pomysł tego podatku od pustostanów. W Kanadzie po nim w miastach odnalazły się po dziesiątki tysięcy unitów. W Polsce, biorąc pod uwagę miłość rodaków do betonowych lokat, szło by to w top 6 może i pod setki tysięcy. Na rynku najmu byłaby prawdziwa apokalipsa rentierów, kurniki do wynajęcia za pińset złoty.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Roneys +174
Nienawidzisz tej marki / popsuła ci dużo krwi = Plusujesz / zostawiasz komentarz
#pcmasterrace #laptopy #drukarki #popularnaopinia #niepopularnaopinia i generalnie #elektronika i #elektronikauzytkowa
#pcmasterrace #laptopy #drukarki #popularnaopinia #niepopularnaopinia i generalnie #elektronika i #elektronikauzytkowa
Brat poszedł z kolegami na browarki. Wawa, dobre zarobki. Jakoś tak wyszło, że z 4 osób tylko 3 stawiało kolejki (kolejna wypadała na czwartego ziomka). Następnie chcieli zmienić lokal i po drodze naszło ich pragnienie. Ktoś zaproponował kupmy wodę w sklepie na co ten 4ry który nie stawiał nic - złóżmy się na nią. Konsternacja i brat daje typowi 5zł - reszty nie
@pajratus: dokladnie. sam tak mialem nie raz. Wszyscy jedzą tylko jakiś sknera nie, ale potem "daj gryza", "daj gryza". Po którymś razie można sie wkurzyć i faktycznie powiedzieć " ok ale sie dokładasz"
@whiskas: racja, tylko co im z tych pieniądzy.
Jak czytam te historię to nie wiem czy tyle wymyślonych no ale trochę xD
Sam jestem żyd, bo mi trochę szkoda kupować w żabce albo na mieście rzeczy za 2 albo 3 razy tyle.
Ale raczej wśród innych ludzi staram się tak tego nie ukazywać xD
Po prostu trafiliście na chujkow - kasa tu nie ma nic do rzeczy
(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞