@Carbonara-Lover trochę irytuje wciskanie pedalstwa na siłę i parytetu 50/50 if you know what I mean ale można to po prostu olać i grac po swojemu, co polecam :D
@Carbonara-Lover: eh, ten moment się zbliża nieubłaganie. Jeszcze tylko skończyć misje na Rannohu, parę strzelanin i wybór asymilacji istot organicznych ze syntetycznymi i fajrant
No tak, wcale najbardziej popularne wśród kobiet książki i seriale nie są o ruchaniu z chadem xD
@konto_nr2: A co ma jedno do drugiego? Może nie chodzi o to co jest najbardziej popularne u jakiejś płci, tylko o to co jest dostępne na rynku? Nie wiem jaki jest pełny kontekst jej wypowiedzi, ale może przez to, że pewnie większość wysokobudżetowych gier z którymi zwykły śmiertelnik ma do czynienia jest robiona
@konto_nr2: W grach też można to dostrzec. Np. w Mortal Kombat 11 faceci to same ciacha i paradują z gołymi klatami. Natomiast kobiety celowo zrobili brzydsze (w porównaniu z poprzednimi częściami) i mają stroje, które znacznie więcej zasłaniają.
@luckylukk tłumaczenie mama to trochę słaby pomysł, ale postaram się jak mogę. Pani feministka uważa, że gry są źle bo są kreowane na wzór męskich fantazji i ich toksycznych wizji świata, które są dla niej nie do zaakceptowania l. Tymczasem mężczyźni wymarzyli sobie taką fantazje jak na obrazku poniżej.
@luckylukk kadr z jednej z ostatnich scen z ME3 - Kapitan Anderson, człowiek, który jest dla Sheparda figurą ojca, w swoich ostatnich chwilach wspomina zasługi Komandora Sheparda i mówi, że dobrze się spisał i jest z niego dumny po czym umiera. Ta scena często chwyta za serca fanów serii...
@luckylukk nie ma sprawy, polecam ponownie pod jsc do Mass Effeca. Jest teraz dostępny w Xbox Game Pass w odnowionej wersji. Właśnie ogrywam i cieszy tak samo jak za pierwszym razem ;)
źródło: comment_1645339616RlmohnqgowqzBtG5F5rws4.jpg
Pobierzźródło: comment_1645360887sIHtDOikOU1N25MzUPbW3O.jpg
Pobierz@konto_nr2: A co ma jedno do drugiego? Może nie chodzi o to co jest najbardziej popularne u jakiejś płci, tylko o to co jest dostępne na rynku? Nie wiem jaki jest pełny kontekst jej wypowiedzi, ale może przez to, że pewnie większość wysokobudżetowych gier z którymi zwykły śmiertelnik ma do czynienia jest robiona
źródło: comment_1645367464KEc7m1QUpsKOmoFF0txA6z.jpg
PobierzChyba że się do @Farorz odezwał jakimś cichym kanałem, ale wątpię ( ͡° ʖ̯ ͡°)