Wpis z mikrobloga

pora zebym i ja cos stracil na bitcoinie #bitcoin, kogo polecacie jako ala mentora od kogos kto ma rzeczywiscie pojecie i nie bedzie sie powiedzmy zalowac? #krypto #kryptowaluty #inwestowanie

kojarze jedynie phila koniecznego i piotra osapowicza, dzieki!
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

kogo polecacie jako ala mentora od kogos kto ma rzeczywiscie pojecie

@s0ngo_: ja bym właśnie radził NIE słuchać wszelkiej maści youtubowych i internetowych mentorów
  • Odpowiedz
@Atreyu: bardziej hold, jakiś procent z wyplaty bym ladowac w btc eth i to w sumie tyle, moze jakbym sie bardziej wkrecil to cos na binance na dzwigni probowal za mikroprocent sie uczyc, tak to widze
  • Odpowiedz
@Atreyu: tylko nie chcialbym sluchac ludzi ktorzy tylko zarabiaja na jeleniach, bo juz wystarczajaco czasu p---------m na pseudocoachow i no :p
  • Odpowiedz
tylko zarabiaja na jeleniach, bo juz wystarczajaco czasu p---------m na pseudocoachow i no :p

@s0ngo_: no to większość osób dających "porady" opiera się głównie na tym ( )

Long jest prosty:
1. Zakładasz konto na jakiejś
  • Odpowiedz
@s0ngo_: tacy youtuberzy beda ci gadać o analizach technicznych itd. ogolnie strata czasu. Jak chcesz sie czegosc nauczyc to sam wyplacasz z gield avalanche/matic/solana na swoje portfele i sie po prostu bawisz protokolami. To jest najlepszy nauczyciel
  • Odpowiedz
@s0ngo_: z giełdy korzystam z Coinbase (bardzo user frendly dla początkujących, do poważniejszej zabawy jest choćby Coinbase Pro)

Jakbyś chciał zakładać konto np. na Coinbase - to daje mojego refa. Jak kupisz BTC za 350zł, to dostaniesz 35zł w BTC w gratisie.

Coinbase ma osobną apkę Coinbase Wallet w sklepie Play na którą można przelewać, a masz też choćby Trust Wallet. Portfeli akurat do wyboru do koloru
  • Odpowiedz
@s0ngo_: jak myslisz, ze analiza techniczna z 100$ zrobisz miliony, to musze cie zasmucic ale stracisz wszystko w 1 dniu. Co do protokolow poczytaj o smart kontraktach, polecam książke od coingecko How to Defi, dobry wstęp aby zrozumieć o co w tym chodzi
  • Odpowiedz
@najmniej4znaki: o bitcoinie mysle bardziej jako lekki wzrost srodkow ktore nie chcialbym aby stracily na wartosci w dluzszej perspektywie czasu, na miliony sie nie nakrecam (przynajmniej przez pierwsze 5 lat xD).

Ale tak serio serio, wiem, ze to tylko Twoja opinia, ale analiza techniczna to w koncu cos robi czy to ala czytanie z kart i to z wczorajszych?
  • Odpowiedz