Aktywne Wpisy
PrawaRenka +345
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +75
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
Bez roztrząsania historii, bez debatowania o migracji. Po prostu potrafiąc sobie wyobrazić jakim piekłem jest wojna.
хай живе Україна! польський народ на вашому боці.
#wojna #ukraina #polska #europa #rosja #4konserwy #neuropa
Ps. moja babka była Ukrainką a dziadek Niemcem a ja oceniam ludzi po owocach a nie podle narodowości.
@maybenot33 teraz nie jest czas na rozgrzebywanie historii. W Polskim interesie jest aby Ukraina była niepodległa i dążyła są wejścia do UE. Wolna Ukraina i Białorusi to dodatkowa bariera przed wpływami Putina na Polskę
Komentarz usunięty przez autora
@MackaCthulhu: co za frajer, ty ich zupełnie nie znasz
Ukr cię prędzej w łyżce wody utopi Lachu niż pomoże
i żeby była jasność - j---ć rusków. To taka sama swołocz.
A ten kto p------i o jakieś integracji Ukrów to się chyba nie wychował wśród przesiedleńców z Akcji Wisła. Zamknięte i wrogie Polsce środowisko. Dlaczego teraz miałoby być inaczej?
Komentarz usunięty przez moderatora
Może uważaj z takimi poglądami, bo może się znaleźć całkiem sporo takich, którzy Polskę też zaliczają do tego "dzikiego wschodu", który trzeba odgrodzić murem od cywilizacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Absolutnie obrzydliwy wpis na tym samym poziomie co wypominanie Wołynia, bandery itp. rzeczy tylko w drugą stronę