Wpis z mikrobloga

Oto flaga Ukrainy. Zaplusujmy wszyscy symbol narodowy naszych pragnących jedynie pokoju sąsiadów, żeby pokazać, że ruskie onuce to margines, a nasze społeczeństwo stoi za nimi murem w konflikcie z psychopatą Putinem.

Bez roztrząsania historii, bez debatowania o migracji. Po prostu potrafiąc sobie wyobrazić jakim piekłem jest wojna.

хай живе Україна! польський народ на вашому боці.

#wojna #ukraina #polska #europa #rosja #4konserwy #neuropa
MackaCthulhu - Oto flaga Ukrainy. Zaplusujmy wszyscy symbol narodowy naszych pragnący...

źródło: comment_1645281296lLwJx74NYhspbyOjLQwSAZ.jpg

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@biceps35 no mieli kolorowo to mogli mordować. Nas germanizowali i rusyfikowali a nie zabijaliśmy cywilów w bestialski sposób
Ps. moja babka była Ukrainką a dziadek Niemcem a ja oceniam ludzi po owocach a nie podle narodowości.
  • Odpowiedz
  • 1
Teraz rok 2022 ustanowili rokiem UPA. Możesz zweryfikować w 5s jak mi nie wierzysz. Cały ten dziki wschód odgrodzić płotem, takim samym jaki budują na granicy z Białorusią.

@maybenot33 teraz nie jest czas na rozgrzebywanie historii. W Polskim interesie jest aby Ukraina była niepodległa i dążyła są wejścia do UE. Wolna Ukraina i Białorusi to dodatkowa bariera przed wpływami Putina na Polskę
  • Odpowiedz
naszych pragnących jedynie pokoju sąsiadów

@MackaCthulhu: co za frajer, ty ich zupełnie nie znasz
Ukr cię prędzej w łyżce wody utopi Lachu niż pomoże
i żeby była jasność - j---ć rusków. To taka sama swołocz.
A ten kto p------i o jakieś integracji Ukrów to się chyba nie wychował wśród przesiedleńców z Akcji Wisła. Zamknięte i wrogie Polsce środowisko. Dlaczego teraz miałoby być inaczej?
  • Odpowiedz
@mrmt: Bzduuuuraaaa. Skoro nie jest czas na rozgrzebywanie historii, to mogli się wstrzymać z ogłaszaniem roku 2022 rokiem UPA, tym bardziej, że potrzebują wsparcia Polski. Polska w tym momencie powinna jak najbardziej pamiętać swoją historię i wyssać z ukrainy wszystko co się da. W niczyim interesie nie jest silny sąsiad. W Polskim interesie nie jest "silna i niezależna ukraina", tylko "słaba i zależna od Polski montownia".
  • Odpowiedz
@maybenot33:
Może uważaj z takimi poglądami, bo może się znaleźć całkiem sporo takich, którzy Polskę też zaliczają do tego "dzikiego wschodu", który trzeba odgrodzić murem od cywilizacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MackaCthulhu: loda jeszcze o------l taka propaganda

Absolutnie obrzydliwy wpis na tym samym poziomie co wypominanie Wołynia, bandery itp. rzeczy tylko w drugą stronę
  • Odpowiedz