Wpis z mikrobloga

Oto flaga Ukrainy. Zaplusujmy wszyscy symbol narodowy naszych pragnących jedynie pokoju sąsiadów, żeby pokazać, że ruskie onuce to margines, a nasze społeczeństwo stoi za nimi murem w konflikcie z psychopatą Putinem.

Bez roztrząsania historii, bez debatowania o migracji. Po prostu potrafiąc sobie wyobrazić jakim piekłem jest wojna.

хай живе Україна! польський народ на вашому боці.

#wojna #ukraina #polska #europa #rosja #4konserwy #neuropa
MackaCthulhu - Oto flaga Ukrainy. Zaplusujmy wszyscy symbol narodowy naszych pragnący...

źródło: comment_1645281296lLwJx74NYhspbyOjLQwSAZ.jpg

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@timeofthe
To zróbcie swój temat z flagą Rosji, co wam przeszkadza? Chyba tylko to, że nie będziecie mieli plusów

@Sosna00 @mroznykasztan

To wersja z jednego opracowania tematu, opatrzona dopiskiem, że było to tłumaczenie środowisk pro-bury. Skoro je przeczytaliście, zapewne znaleźliście też cytat 'wasza ziemia jest tu Białorusini, ale głębiej' (i wskazał palcem w ziemię), [potwierdzony w wielu źródłach ] wypowiedziany przez Burego przed rozkazem egzekucji jednej z wiosek. Oczywiście, nie
  • Odpowiedz
Czytam so ie te komentarze i jest mi wstyd, maprawde wstyd, ze jestem uzytkownikem wykopu. Moze powinienem usunac konto... Co ma rzez wolynska wspolnego z czymkolwiek? To sie wydarzylo prawie 100 lat temu, a ludzie zyjacy obecnie na Ukrainie czytaja o tym w ksiazkach tak samo jak my. J---C WAS, ruskie onuce, narodowcy, prawaki i inne katolickie p---------e. Pluje na Was. Pokoj Ukrainie!!!
  • Odpowiedz