Aktywne Wpisy
pogromca_kucy +751
XD #nieruchomosci
źródło: Screenshot (17)
Pobierz
WielkiNos +193
Jesteś psiarzem i kupujesz sobie pitbulla. Czytałeś, że pitbulle to psy do niańczenia dzieci, oglądałeś tyle zdjęć i filmów, na których pitbull śpi z dzieckiem, więc sam też tak zaczynasz robić, no bo czemu nie?
Pewnego razu spokojnie zasypiasz. Kiedy się budzisz znajdujesz swoje 9 miesięczne dziecko martwe w kałuży krwi z połamaną czaszką i zmiażdżonym przez ukochanego pieska mózgiem, a obok biedny niezrozumiany przez nikogo pitbull macha ogonkiem i chce się bawić.
Pewnego razu spokojnie zasypiasz. Kiedy się budzisz znajdujesz swoje 9 miesięczne dziecko martwe w kałuży krwi z połamaną czaszką i zmiażdżonym przez ukochanego pieska mózgiem, a obok biedny niezrozumiany przez nikogo pitbull macha ogonkiem i chce się bawić.
źródło: temp_file4047760282311527935
Pobierz

źródło: comment_1645083486wH1Ve2K0yjSIELNVkqTBIw.jpg
Pobierz@blunch: a jak to sie jeszcze podmieni na lumpy to w ogole mozna sie ubierać za grosze, może nie licząc butów
@blunch: jakie to są porządne ubrania, które nie są jednocześnie markowe? Podasz przykładowe firmy?
Dziękuję. Cytat dnia należy do Ciebie(⌒(oo)⌒)
@twinzpl: no tak, człowiek musi poświęcić swój wolny czas po pracy na pełny etat, żeby godnie żyć xD mentalność robaka niewolnika poziom polska xD
@Orzeech: Jeśli definiujesz życie robaka jako wykluczenie zbędnych wydatków to owszem, żyłem jak robak. Z mojego punktu widzenia mocna optymalizacja kosztów, kupowanie rzeczy, które rzeczywiście są mi niezbędne pozwoliły na zbudowanie jakiegoś tam zaplecza finansowego - dzięki któremu nie musiałem sobie odmawiać przyjemności w przyszłości (via. 3 tygodniowe wakacje za granicą, nowa konsola itd.)
@Orzeech: Źle to interpretujesz. Ja sobie pizzę mogłem kupić, ale nie chciałem - wolałem zrobić ją w domu, lepszą i niższym kosztem. Co w takim podejściu jest złe?
Tak samo chociażby z wodą. Wolę kupić filtr za 8-10 zł i mieć wodę na cały miesiąc, niż kupić 60 butelek po 1.5