Aktywne Wpisy

prezi139 +251
Wczoraj pod tagami #programowanie #programista15k widziałem dyskusję kryzysie w branży IT i studiowaniu kierunki lekarskiego, @ByczekRozplodowy rzucił w pierwszym komentarzu "Czas na nowy tag pielęgniarz B2B" a jako, że nim jestem już od kilku lat to chętnie go zacznę xD.
Jeśli faktycznie w #it jest kryzys to zachęcam to bycia pigułą, co prawda nie ma bootcampa tylko trzeba zrobić studia, ale 3 lata licencjatu wystarczą
Jeśli faktycznie w #it jest kryzys to zachęcam to bycia pigułą, co prawda nie ma bootcampa tylko trzeba zrobić studia, ale 3 lata licencjatu wystarczą
źródło: wyplata
Pobierz
tfujstarypijany2137 +172
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#gielda #xtb
Ja mam to samo :/
Ciekawe jak mam sobie poradzić z takim r----------m teraz
Czyli mam 2 pity wysłać? Na podstawie tego co mam na gov.pl e-pit wychodzi mi spory podatek do zapłacenia, a na zagranicznych mam trochę straty, i nie jest to przeliczone.
Kruczek jest taki że cały pit 8c który od nich dostałem jest o kant d--y rozbić. Ogólnie rzecz biorąc w 100% poniosłem strate w 2021 bo moje konto o tym doskonale wie xD ale jakimś cudem mam kilka tysięcy podatku do zapłacenia od dochodu, nawet jeśli uwzględnie dochód zagraniczny.
Akurat u mnie nie ma co kontrolować.
U mnie sam dochód w samym Picie 8c jest z-----y i nie zgrywa się z moim stanem konta bankowym i tym co wiem :P
No dobra, ale jakbym ja chciał sam się z tym bawić, to nie zakładałbym konta na XTB. Nigdy nie bawiłem się w żadne rozliczania i w ogóle to nie moja bajka.