Wpis z mikrobloga

A zatem stało się. Tyubynał Sprawiedliwości UE podjął decyzje w sprawie mechanizmu warunkowości. Okazuje się ,że Sąd odrzucił skargi Polski i Węgier co oznacza jedno, możliwość wstrzymania funduszy unijnych dla krajów w których naruszana jest reguła praworządności. Polaczki jak zawsze wojują widłami z czołgiem i tak to się właśnie kończy. I bardzo dobrze.

Brawo Pis :-* oby tak dalej

#polityka #neuropa #bekazprawakow #bekazpisu
Pobierz Zuldzin - A zatem stało się. Tyubynał Sprawiedliwości UE podjął decyzje w sprawie mec...
źródło: comment_1645002548Ptbns4oqhx1KkQMlBz1UEc.jpg
  • 24
@Zuldzin: najgorsze w tym wszystkim jest to, że skorumpowany Orban po prostu pompuje swoich posłusznych oligarchów pieniędzmi z UE od lat i chce to robić dalej, a dzięki idiotom z PiSu teraz piąty największy kraj UE walczy przed UE za Orbana, mimo że Polska akurat wciąż dość uczciwie wydaje środki unijne, bo KOMUCHY Z UE ODBIERAJĄ NAM WOLNOŚĆ, SUWERENNOŚĆ JEST WTEDY JAK ZIOBRO MIANUJE SĘDZIÓW i zrezygnujemy z historycznego pakietu inwestycji
@spidero:

Brawo Pis :-* oby tak dalej

@Zuldzin: w tvp pis i tak powiedza ze to wina tuska, a przecietny wyborca pisu lyknie

@spidero: ja nie jestem wyborcą pisu a jednak twierdze ze to wina tuska, tak wlasnie tuska. Udręczony naród wybrał pis, przykre to ale tusk tak #!$%@?ł ze ludzie musieli wybrac pis w nadziei ze bedzie lepiej. Ja nie glosowalem nigdy na pis bo nie glosuje na