Harkonnen
Harkonnen
  • adult
  • nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
297
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Harkonnen
( ͡° ͜ʖ ͡°)
190
Spidzior09
Spidzior09
44
KK44
@Harkonnen: Chyba Dżej mu musi założyć blokadę rodzicielską na steamie. Idę obejrzeć vod, póki jeszcze jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
24
Protectorx
Protectorx
7
zuzka-kotkowska
@Spidzior09: No i teraz pytanie, Bonkol dostanie bana czy nie? Dokładnie taką sytuacje miał Wonziu swego czasu, prawda?

2
Shatter
@Harkonnen: do zobaczenia gdzie?
1
Shatter
@zuzka-kotkowska: a skąd ja mam wiedzieć do czego się odniosłaś xd dzięki za info.
1
zuzka-kotkowska
@MrAlexx360: Jeżeli nazywasz sie Wozniu i trafiasz na upośledzonego gościa z przerostem poczucia władzy z moderacji twitcha to tak, za to jest wtedy ban ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
Harkonnen
do zobaczenia gdzie?

@Shatter: Na Trovo, chińskim serwisie do streamowania
1
Harkonnen
0
piaskun87
@Harkonnen: czyżby znowu ban na twitchu? XD
0
Harkonnen
@piaskun87: to na tubie było
0
czy_pisiont
0
d.....e
0
Shatter
@zuzka-kotkowska: to to nie jest wonziu?
0
Protectorx
Protectorx
@Shatter: z tego wrzuconego shorta? To Wonziu z dziś. Zaraz po godzinnym przetestowaniu Cyberpunka.
0
Shatter
@Protectorx: to czemu panna Zuza wspomina o kim innym?
0
zuzka-kotkowska
0
zuzka-kotkowska
@Shatter: Ale poważnie nie widziałeś tego? Na początku zdania jest wyraźnie napsane do kogo i czego się odnoszę xd

'@Spidzior09: No i teraz pytanie, Bonkol dostanie bana czy nie? Dokładnie taką sytuacje miał Wonziu swego czasu, prawda?'
0
Shatter
@zuzka-kotkowska: nie wiem kto to Bonkol, myślałem, że chodzi o to, że w klipie opu to wonziu ogląda innego streamera i go komentuje, bo widzę tam dwa czaty. Ja generalnie nie jestem into twitch
0