Wpis z mikrobloga

Jaki smartfon do 2500 zł?

Witam. Mam Samsunga J5 z 2017 roku i czas na przesiadkę na coś lepszego. Nie chce wydawać fortuny na telefon, więc budżet maksymalny to 2500 zł. Zależy mi głównie na wydajności i żeby smartfon miał 256 GB pamięci i ekran 120 HZ. Od czas do czasu zdjęcia, ale te nie muszą być, nie wiadomo jakie. Po prostu, żeby fotki były w miarę okej i tyle.
#elektronika #telefony #smartfon #android
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nitrovski30000 ja mialem i samsungi i iphony i ten mi najbardziej lezy jak na razie. Jedyne czego mu brakuje do bycia idealnym dla mnie to wodoszczelność. Zdjecia sa bardzo ok, jak ktoś nie robi ich 50 dziennie i nie wiesza ich sobie na scianie to jest więcej niż wystarczajacy. Dostalem juz aktualizacje na android 12 i jest gitara. O wydajnosci to nawet nie mówię bo nie ma opcji go zamulic xd
  • Odpowiedz
@nitrovski30000 nie wiem jak z gt neo 2 bo nie miałem go. GT nagrzewa sie przy graniu i ladowaniu (ale po aktualizacji do 12 mam wrazenie jest duuuuzo lepiej). To tez nie jest tak ze sie nagrzewa i ciezko go trzymac, jest po prostu cieply. W codziennym uzytkowaniu tzn poza graniem nie nagrzewa sie wcale. Nagrzewanie w ladowaniu tez nie przeszkadza bo ma ladowarke 65w takze bajka. Ja mysle, ze przy
  • Odpowiedz
@nitrovski30000 w 2k22 ma byc premiera nowego gt z nowym snapem i cena bedzie pewnie kolo 3k. Możesz poczekac jeszcze skoro już tak dlugo masz ten telefon. Być może wtedy cena gt spadnie. Chociaż ten 12/256 bywal w promocjach nawet za 2k chyba? Albo 1.9k. Ja mam wersje 8/128.
  • Odpowiedz
  • 1
@lucynek12 Jest info, że I kwartał 2022 roku, więc może faktycznie jeszcze się wstrzymam z zakupem, ale raczej będę celował właśnie w Realme, bo z tego co widzę to najlepsze smartfony w średnim segmencie.
  • Odpowiedz
@nitrovski30000: Realme GT i GT neo 2 mają (dla mnie) ogromną wadę: brak stabilizacji optycznej, co jest dziwne w GT, skoro kosztuje tyle, co nawet tańsze smartfony z Android'em mają stabilizację optyczną.
  • Odpowiedz