Aktywne Wpisy
lubiejescfrytki +40
Mija mi kolejny miesiąc na bezrobociu. Wstyd mi, że mam ponad 30 lat i nie pracuję, tylko pobieram zasiłek. Boję się iść do pracy. W żadnej nie miałam łatwo na początku i obawiam się powtórki z przeszłości. Mam w sobie coś, co zniechęca do mnie ludzi, dopiero gdy dłużej pracowałam, zaczynali mnie lubić. Wciąż mam w głowie takie sytuacje z przeszłości, że nikt nie chciał mnie szkolić, albo denerwował się, bo czegoś
wfyokyga +13
Hehe bo wiecie
Nie ma lepszego świata wymyślonego niż ten, stworzony przez Tolkiena
Nie ma
Nie handlujcie z tym
#wladcapierscieni #film #tolkien #oswiadczenie #fantasy #lotr
Jest wh. Słowo długo nic, a dopiero potem reszta
Gra o tron była wielokrotnie bardziej złożona, wielowarstwowa i zaskakująca
@wszystkieNazwyZajete: xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@1aisomasaisoz: u tolkiena każda rasa, każdy lud ma swój język, u harrego pottera gobliny, pająki i węże mówią po angielsku
@1aisomasaisoz: tak jak powiedziałem, każdy miał swój język
@1aisomasaisoz: Jest różnica między "mają swój język", a stworzeniu kilku języków na potrzeby ras. Może zaprezentujesz coś w języku węży albo goblinów z pottera? Bo ja mogę przedstawić czarną mowę
Warhammer 40k to sci fi.
To nie to samo
Jak nie masz czasu, lub nie chce ci się czytać to polecam kanał na YT "Wojtek czyta warhammera"
Świetnie się tego słucha w tle, jak coś robisz.
American Gangster (bardzo lubię postać Franka Williamsa)
Lot (zajebiście ukazany upadek, ale i moment w którym człowiek się przełamał i przestał brnąć dalej - zawsze płaczę na tym filmie w momencie przesłuchania i przyznania się do wszystkiego, kolejny raz p------j Danzel)
Władca Pierścienia (uniwersum, postacie i to, że całość naprawdę sensownie się splata)
Szeregowiec Ryan
Tolkien stworzył. W pojedynkę. Składnię, fleksję,
Zmęczeni byli orkowie? Orkowie (czy tam uruk hai, już mniejsza o większość), którzy byli magicznie