@OCIEBATON: Macierewicz pisze że "polegli nad Smoleńskiem" a nie w Smoleńsku, czyli czołowy szur Rzeczpospolitej przemycił w ten sposób swoją hipotezę o wybuchu w samolocie xd
Jędrula i Sikorski powinni założyć razem jakiś podcast xd
@phsbdg:” Tomasz Dedek nie zaprzecza swoim kontaktom z SB.- Byłem TW. Pamiętam, że miałem pseudonim Papkin. Nie zamierzam walczyć z faktami. Zrobiłem podłą i nikczemną rzecz i nie będę szukał dla siebie usprawiedliwienia – mówi aktor w rozmowie z „Wprost". Przyznaje też, że brał od bezpieki pieniądze. – To był przejaw jakiegoś mojego cwaniactwa. Dziś uważam, że była to najbardziej obrzydliwa rzecz, jaką zrobiłem – mówi. ”
@23Yes: no i właśnie nikt o tym nie wie, że był TW, bo się przyznał i tego nie ukrywał. Są aktorzy/dziennikarze którzy jednak dalej się nie przyznają, mimo dowodów i dużo osób zna ich pseudonim ( ͡°͜ʖ͡°)
Gada jakiś typ w tvn24 że polecieli do dubaju i teraz siedzą zesrani bo nie mogą wylecieć xDDDD i gada że rząd polski powinien zapewnić im jakieś samoloty xDDD a c--j z nim, oby siedział tam jak najdłużej bo oczywiście ostrzeżenia wsadził sobie w dupe i teraz płacze xDDD
Jędrula i Sikorski powinni założyć razem jakiś podcast xd
Sądzę, że i
Komentarz usunięty przez autora
@Ojciec_Pijo: serio, czasem pisze np. że miał danego dnia jakieś zdjęcia do filmu, fotki też wrzucał