Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +1241
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
Pobierz
tears-of-a-clown +143
odtorusowiony #sebcel miły ciepły tak

#pytanie #informatyka #hosting #programista15k
@mcdevillo: Cześć, zapoznaj się z naszą ofertą https://hostido.pl/polecam/WYKOP
Normalne stawki, wszystko jasne na początku a nie przy przedłużeniu ;)
PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy.
PS 2. Wybierając ofertę sprawdź dokładnie na jakich dyskach jest hosting i jakie parametry
Z kodem TANIHOSTING rabat 50 % na hosting, a przy zamówieniu na rok rejestracja domeny pl gratis.
Hosting też mają dobry i tani, bo sam korzystam.
Hosting z kodem WYKOP aż 25% taniej.
Domeny mamy również w atrakcyjnych cenach.
Pod cele prywatny całkiem spoko korzysta mi się z sohosta, ale możesz popatrzeć też na inne. Niektórzy lubią mieć domenę i
https://webh.pl/hosting
@nazwapl_tk: osobiście nigdy nie miałem u Was hostingu, więc nie mogę obiektywnie ocenić Waszych usług. Napisałem co napisałem jedynie na podstawie opinii z trzeciej ręki, które w Internecie są formułowane, ale dzięki za odpowiedz i
@nazwapl_tk: a ponadto wymuszone płatności za używanie domen z zewnątrz, brak wsparcia Let's Encrypt, dodatkowe koszta na każdym kroku itd i mógłbym tak wymieniać, ale po co ;-)
Tak, ja wiem, że macie super komercyjne certyfikaty "w cenie domen" i tym podobne rzeczy, ale u większości operatorów na potrzeby zwykłego zjadacza chleba płacenie za domenę 150zł netto, żeby mieć pojedynczą stronę
Hmm... wymuszone płatności? Można utrzymywać domenę u nas i mieć DNS Anycast
@nazwapl_tk: czy użytkownik może tę przestrzeń dowolnie rozdzielać między stroną www, pocztą itp czy dalej np ograniczacie użytkownika, że w danym
Napisz, dla jakiej domeny ostatnio złożyłeś wniosek?
@nazwapl_tk: dziwi zatem jeszcze, że nie korzystacie z własnej dystrybucji linuxa, pisanej od podstaw, bo przecież Ubuntu z którego korzystacie to też rozwiązanie zewnętrznej firmy.
@theqkash: Na razie nie było w historii takiej sytuacji, gdy Ubuntu zniknęło na serwerze. W przeciwieństwie do unieważnień certyfikatów.
@theqkash: mamy na to arcy proste rozwiązanie - nazywa się przekierowanie