Aktywne Wpisy
sosiwoczostkowe +491
W koncu nadszedl ten dzien. Wrocilem z Polszy i zrobilem obiecane zdjecia z Lidlow w krajach Eurokolchozu. Ale nie tak jak obiecalem. Nie zrobilem ich w dwoch, ani w trzech ani czterech, ale az w pieciu krajach: Austrii, Czechach, Francji, Niemczech i Polsce.
Stworzylem tabelke z porownaniem cen. Tylko cztery pierwsze produkty sa porownane w miare obiektywnie: benzyna, nutella, coca cola i pringelsy.
Bylo duzo prosb, ale widzac, ze takie wydawaloby sie najprostsze p--o
Stworzylem tabelke z porownaniem cen. Tylko cztery pierwsze produkty sa porownane w miare obiektywnie: benzyna, nutella, coca cola i pringelsy.
Bylo duzo prosb, ale widzac, ze takie wydawaloby sie najprostsze p--o
źródło: fsghdfghj
Pobierz
Neocaridina +160

Hej, mam zdockeryzowaną apke i sklada sie z:
- API - php (laravel),nginx,mysql,redis,elasticsearch
- front1 (nginx,react)
- front2 (nginx,react)
- front3 (nginx,react)
Obecnie testowo jest postawiona na heroku ale chciałbym postawić to na jakimś serwerze VPS. Zastanawiam się jak sie do tego zabrać, chce mieć CI, CD, moze jakiś kubernetes? Szczerze mówiąc to nie wiem jakich technologii powinienem użyć
tak na szybko patrze to postawienie produkcyjnej apki to:
storage 250GB - 5$
mysql - 15$
3xreact - 0$
API
Czemu API 12$?
bazke dodam ale za apke testowa postawienie juz musze kolejne 5$ dac, dobrze rozumiem?
A jeśli chodzi o to jak bym chcial jednak na VPS stawiać, to jakich technologii uzyc i jak sie do tego zabrać?
Nigdy nie widziałem tak skomplikowanego przykładu
@teddybear69: @bruuh: @cinek181992: czemu ludzie nadal używają dockera jak jest podman?!