Wpis z mikrobloga

@tropiebobry: nie zrozumiałeś mojego koma za #!$%@?

Twój komentarz miał wydźwięk w stylu (przynajmniej tak go odebrałem): „ludzie wymyślają zaburzenia psychiczne”*, co skojarzyło mi się od razu z boomerskim #!$%@? ignorantów i na to zwróciłem uwagę

*tak, ludzie mogą sobie wymyślać, ale jeśli stwierdza je wykwalifikowany lekarz to jest to po prostu fakt, koniec i .
@youngpablo: Nie, wiem co to ChAD, ale mój komentarz wyśmiewał psychologów (nikogo innego o podobnych specjalizacjach - to wskazówka) i to, ze teraz każdy myśli, ze ma dwubiegunowke, bo się czasem na coś nakręci i smuta zimą.
@tropiebobry: a ze mamy tyle ludzi z zaburzeniami psychicznymi to jest spowodowane tym, ze:
a) medycyna jest bardziej rozwinięta, jak również samoświadomość w tym zakresie (to jakby powiedzieć, ze nikt nie umierał kiedyś na raka, bo nie znano tej choroby), zdrowie psychiczne przestaje być kwestią tabu (mimo kwiku niektórych polityków, wszyscy wiemy z której strony mocy ( ͡° ͜ʖ ͡°))
b) wraz z rozwojem cywilizacji niektóre z
@youngpablo: Bo czemu ChAD stał się tak popularny na tle tylu innych chorób? Przez swoją nazwę? Możliwe. Ale zakładam, ze głównie przez to, ze ta choroba może wydawać się atrakcyjna dla artystów i ich widowni oraz dla zwykłych chłopaków(i różowych), którzy nie chcą być zwykli.
@tropiebobry: szczerze mówiąc mało wiem o tej przypadłości, ale znałem dupe co mówiła ze to ma właśnie i nie było wiadomo czy serio czy zmyśla np momentami traktowała swoich chłopaków jak gowno (domyślam się ze potem tak im to tłumaczyła, ze niby to przez to, bo w stosunku do mnie np nigdy nie miała żadnych „jazd” a ze byłem jej dobrym ziomalem to dużo się naoglądałem z perspektywy osoby trzeciej właśnie
@youngpablo: To tez ma sens. Jezeli laska ma trochę oleju w głowie i chce wykorzystywać jakiś przegrywow na hajs to śmiało może wciskać im bajeczki o tej chorobie. Powiedziałbym, ze byłby to geniusz zła.

Ale różowe lubią napięta atmosferę i uczucie ekscytacji. W ułożonym związku im tego brakuje i chętniej lgną do zdrad. XD

Właśnie racja. Ludzie ukrywają swoje choroby. Z reguły. Co innego czadowscy ( ͡° ͜ʖ ͡
@tropiebobry: o kurde, z tym Kanye’m nie wiedziałem, choć mogło mi się obić o uszy. On sporo odpoerdalal w ostatnim czasie tez, z tego co słyszałem w newsach

Różowe lubią skrajne emocje (zazwyczaj w codziennym, dopuszczalnym zakresie). Ale z mojej obserwacji, to w im bardziej #!$%@? środowisku laska dorastała/spędza młodość tym bardziej chce skrajnych emocji które w tych przypadkach wykraczają za pewna „normę” i podświadomie przyciąga dziwne sytuacje, lub podświadomie ciągnie
@youngpablo: Nie śmiecmy nie na temat pod postem opa. Jak chcesz pogadać o relacjach damsko-męskich to dawaj priv. Ale masz tu dużo racji w tym co napisałeś. Chociaż przystojniak to pojęcie względne, musiałbyś mieć jego zdjęcie zeby w miarę obiektywnie ocenic na podstawie uniwersalnych cech faceta, które czynią go atrakcyjnym.