Aktywne Wpisy
Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
Twój komentarz miał wydźwięk w stylu (przynajmniej tak go odebrałem): „ludzie wymyślają zaburzenia psychiczne”*, co skojarzyło mi się od razu z boomerskim #!$%@? ignorantów i na to zwróciłem uwagę
*tak, ludzie mogą sobie wymyślać, ale jeśli stwierdza je wykwalifikowany lekarz to jest to po prostu fakt, koniec i .
a) medycyna jest bardziej rozwinięta, jak również samoświadomość w tym zakresie (to jakby powiedzieć, ze nikt nie umierał kiedyś na raka, bo nie znano tej choroby), zdrowie psychiczne przestaje być kwestią tabu (mimo kwiku niektórych polityków, wszyscy wiemy z której strony mocy ( ͡° ͜ʖ ͡°))
b) wraz z rozwojem cywilizacji niektóre z
No i psycholog nic nie stwierdza, on jedynie prowadzi terapie
Ale różowe lubią napięta atmosferę i uczucie ekscytacji. W ułożonym związku im tego brakuje i chętniej lgną do zdrad. XD
Właśnie racja. Ludzie ukrywają swoje choroby. Z reguły. Co innego czadowscy ( ͡° ͜ʖ ͡
Różowe lubią skrajne emocje (zazwyczaj w codziennym, dopuszczalnym zakresie). Ale z mojej obserwacji, to w im bardziej #!$%@? środowisku laska dorastała/spędza młodość tym bardziej chce skrajnych emocji które w tych przypadkach wykraczają za pewna „normę” i podświadomie przyciąga dziwne sytuacje, lub podświadomie ciągnie