Wpis z mikrobloga

#webdev #pytanie

Czy jest jakieś narzędzie - najlepiej darmowe lub tanie - które umożliwia stworzenie strony z online'owym głosowaniem?

Problem mam taki, że w serwisie, na którym firma prezentuje różne rozwiązania, ma być glosowanie na najciekawsze rozwiązanie. Jednocześnie nie może być ingerencji w serwis poza ewentualnym przekierowaniem/linkiem do zewnętrznej strony.
Nie ma potrzeby rejestracji użytkowników ani gromadzenia ich danych, nie będą do niczego wykorzystywane. Chodzi tylko o zliczenie głosów i wybranie najciekawszego rozwiązania.
Czyli ktoś wchodzi na stronę firmy, jest proszony o oddanie głosu, więc klika w linki, otwiera się strona z możliwością oddania głosu raz dziennie przez jednego użytkownika. Oczywiście wymagana maksymalna zgodność z GDPR. Fajnie by było, gdyby w prosty sposób można było dodać krótki opis, zdjęcie, żeby użytkownik wiedział, na co chce oddać głos.
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@odysjestem: Czytałem, dzięki, ale tam chyba nie ma możliwości blokowania, żeby można było oddać tylko jeden głos na dzień. Przeglądałem wczoraj różne serwisy oferujące organizowanie głosowań, ale tam też znalazłem tylko opcję, że można w głosowaniu oddawać głos wielokrotnie albo tylko raz, natomiast nie trafiłem na opcje jednego głosu na dzień.
  • Odpowiedz