Aktywne Wpisy
Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
#kartygraficzne #kryptowaluty
@Louis_de_Pointe_du_Lac: wątpię że karty stanieja chyba ze krypto jebnie całkowicie a to raczej malo prawdopodobny scenariusz.
Komentarz usunięty przez autora
Dużo kopaczy zaczęło wyprzedawać już w styczniu koparki a stany magazynowe w sklepach są o wiele lepsze. Wpływ na takie ceny mają czynniki o których już tutaj pisałem szerzej na tagu, ale nie do każdego dotarło widzę.
Suma Summarum ceny na przestrzeni miesięcy pewnie spadną,
Po twoich argumentach widać że nie rozumiesz za bardzo tematu w którym się poruszasz, ale spoko czekaj sobie, najwyżej wyjdziesz na tym dobrze. Mi nie robi czy przepłacę tysiaka, czy dwa, bo mnie to finansowo nie zaboli ani trochę.
@Extreme996: Ale wy dalej nie rozumiecie. Tak, kopacze spowodowali podwyżki cen gpu, ale OBECNIE nie są problemem. Już od dawna
Co do rtx 3050, No to nic nie stoi na przeszkodzie sklepom żeby podwyższały ceny a potencjalnym skalperom, żeby tą przebitkę potem zwiększyć.
Redaktorzy technologiczni