Aktywne Wpisy
Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
Po pierwsze prośba do ciebie! Nie przekręcaj nazw hejterów. Nie po to się męczyli żeby taki kołcz potem psuł branding ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po drugie zadałeś kilku osobom po 3 pytania, luz.
Coś tam mamrotałeś nie pamiętam dokładnie co bo miałam to w doopie jak najbardziej, ale pamiętam że coś wybrzdąkałeś bąku aa że co osiągnęłam przez 10 lat to raz
Dwa coś tam że czy miałam własną firmę ?
Pfff
To powiem ci tak koleszko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem czego się nawąchałeś
Ale ja w ciągu ostatnich 10 lat skończyłam studia,
TY NIE
ja wyprowadziłam się od rodziców TY NIE
ja pracuję na etacie, nie w januszexie, mam normalną pracę zarabiam przeciętnie ale zawsze, TY NIE
Czy mam firmę?
NIE MAM ale ty też NIE
Więc jak już obudzisz się i wytrzesz spermę w pościel po ostatnim trzepaniu małego to może dotrze do ciebie że chyba #!$%@?ły ci się styki z tym co nadajesz na yt.
JEŚLI NIE DOCIERA JESZCZE TO POWIEM INACZEJ
W doopie byłeś i gówno widziałeś
Na niczym się nie znasz to że przeczytałeś jakąś śmieszną książkę nie czyni cię expertem (SZOK) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziewczynę może miałeś ale przez chwilę i to jako simp
Firmę NIE MIAŁEŚ I NIE BĘDZIESZ MIAŁ
Bo żeby prowadzić biznes trzeba się na czymś znać i FAKTYCZNIE działać a nie #!$%@?ć w niedzielę w parku w czapeczce nort fejs
Jesteś śmieszny nikt nie traktuje cię poważnie i każdy będzie z ciebie kręcił bekę i hejtersko i nie hejtersko a wiesz czemu? Bo jesteś dzbaniskiem do potęgi 10
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z chęcią zobaczę co osiągniesz do końca tego roku WIELKI GURU I EKSPERCIE OD PSYCHOLOGII ZWIĄZKÓW I WSZYSTKIEGO
chce zobaczyć te 4 sklepy internetowe firme, kobiety, lambordżini (ʘ‿ʘ) maratony i zajebiste wycieczki, hobby dla milionerów , złote zegarki i #!$%@? wie co jeszcze
Czekam niecierpliwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#sebcel
Jeszcze sama się nim zainteresujesz
Panie kołczu...
Mówisz hejterzy hejterzy a ja powiem jedno
KIECOL ( ͡° ͜ʖ ͡°) mówi ci to coś?
Sam hejtujesz a na innych gadasz brawo (-‸ლ)
Metoda grecka? Miłość grecka od zaplecza? xDD
Jak cie kiecol wyjaśniał to nie byłeś taki wyszczekany ( ͡° ͜ʖ ͡°)