Aktywne Wpisy

bidzej +53
Było jak na górze, jest jak ja dole.
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
źródło: 1000037342
Pobierz
sarnamarna +28
moje największe osiągnięcie życiowe to jest zrobienie jednego wielkiego pieroga z truskawkami, którego zjedzenie zastępuje zjedzenie około 4 (słownie: czterech) normalnej wielkości pierogów z truskawkami
źródło: 100050811212
Pobierz

@erebeuzet: no to jest taka półprawda. Chyba, że sugerujesz, że Oskarek, syn dewelopera ma taki sam start jak Igor, syn podlaskiego rolnika, który ma 20h ziemi, na której nic nie chce rosnąć ( ͡º ͜ʖ͡º)
@alvaroZcamaro: sprawiedliwe, smacznej kawusi
O, widać postęp. Tak trzymaj.
@erebeuzet: Niech zgadnę, jesteś zwolennikiem paróweczkowego kapitalizmu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@smatthy: hmm no niech pomyślę (ty też byś czasami mógł), 500 z 3000 to 1/6, 500 z 10000 to 1/20. Mandat 500 zł dla pierwszego będzie bardziej dotkliwy, bo pewnie to jest maks, ile np. odkłada co miesiąć, a dla drugiego to pewnie
@MostlyRenegade: według wykopowej logiki - nigdy, nikomu i nic nie stoi na przeszkodzie w zmianie pracy, tylko własne lenistwo ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tu raczej chodzilo o jegp brak konsekwencji
I jest to niby jakiś argument? Wiele rzeczy kiedyś nie występowało nigdzie na świecie, a dziś są standardem.
Clue programu ucieklo uwadze wszystkich.
No ale jest gownoburza. Jest wykop ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)