Aktywne Wpisy

Afrobiker +397
#heheszki #systemkaucyjny #polska
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: temp_file8717693924554522658
Pobierz
1-1-1-1 +90
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mimoze ja mam ledwo 160 ;]
@HFL-przed-30
Można z tego co napisałeś wyciągnąć wniosek, że ww. cechy mają stanowić substytuty dla wyglądu. Pytanie a co jeśli nie? Czy można być pewnym siebie bo się samemu sobie powiedziało, że jest się pewnym siebie? Czy można stać się rozmownym jeśli jest się zamkniętym człowiekiem? Czy się będzie dalej sobą. Dowcip? Jest wiele form dowcipu i nie każda
Tylko pytanie czy cechy co wymieniłeś można nabyć, niczym nową umiejętność w grze. Czy jednak będzie to udawanie kogoś kim się nie jest.
@TheKirghizLight: Można nabyć. Zmieniamy się każdego dnia i nie jesteśmy tą samą osobę nigdy poza daną chwilą
Tak, ale tak samo pod wpływem danej chwili coś z siebie zatracić. A z tekstu ma wynikać, że to wynik wyłącznie wolnej woli bez uwzględnienia przypadkowości, tego, że nie na wszystko mamy wpływ, że jesteśmy wielowymiarowo ograniczeni a samą wolą nic nie zdziałamy.
źródło: comment_1644076710rYkwBMNJCXvYlQ19jFuez8.jpg
PobierzXD XD XD
Jakie palant wierzy jeszcze w feminizm?
@KontrproduktywnyAnalityk A masz jakiś szerszy kontekst tej rozmowy? Bo wyjechałeś z interpretacją, czy wygląd ma znaczenie w wyrywaniu lasek, a ja nic takiego nie widzę po tych dwóch komentarzach, żeby to było tematem rozmowy ¯_(ツ)_/¯