@dwa__fartuchy: Faceci to lepsi lokatorzy od kobiet - porządni, konkretni, sprzątający po sobie.
@PanMaglev: i realnie to mężczyźnie jest znacznie, znacznie trudniej znaleźć pokój. Wiem bo jak jeszcze takich szukałem to w większości oferty skierowane do kobiet. O ile rozumiem że np. jakaś kobieta szuka wspolokatorki, to nie rozumiem tych ogłoszeń gdzie skład właściciel ustala od święta i pisze o preferencji kobiet. Przecież więcej z nimi problemów, mniej
@dwa__fartuchy: sztuka bezpiecznego wynajmu. samotny facet to brak zagrożenia gówniakiem i ryzykiem, że baba albo para z dzieckiem nie będzie płacić i nie będzie można ich eksmitować
Mam taki pomysł, żeby budować odwrotnie: chodnik i droga dla rowerów poziomo, płasko, bez obniżeń, a na jezdni co posesję robić podjazd i zjazd dla samochodów. Oczywiście łagodny, żeby sobie zawieszeń nie popsuły! ( ͡°͜ʖ͡°) #pedalarze #rower #szosa #polskiedrogi
I jak w tym kraju wynająć mieszkanie (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#mieszkanie #nieruchomosci #rozowepaski #logikarozowychpaskow
źródło: comment_1643969824i3secuoV9EkASL5kefhFU0.jpg
Pobierz@PanMaglev: i realnie to mężczyźnie jest znacznie, znacznie trudniej znaleźć pokój. Wiem bo jak jeszcze takich szukałem to w większości oferty skierowane do kobiet. O ile rozumiem że np. jakaś kobieta szuka wspolokatorki, to nie rozumiem tych ogłoszeń gdzie skład właściciel ustala od święta i pisze o preferencji kobiet. Przecież więcej z nimi problemów, mniej