Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Możecie polecić jakiś zestaw śrubokrętów do komputerów? Po tym jak musiałem odkręcać chłodzenie karty nożem zrozumiałem że niektórych rzeczy brakuje, a jak się okazało że gdzieś zgubiłem jeszcze jeden śrubokręt i nie mogę odkręcić chłodzenia (w dark rock pro 4 trzeba to robić od góry i śrubokręt musi być odpowiednio długi), to stało się jasne że już nie mogę tego zakupu odkładać ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Najlepiej dla wygody jakiś zestaw z opakowaniem, najlepiej do każdych śrubek spotykanych przy komputerach, smartfonami i tabletami się nie zajmuję.

#komputery #pcmasterrace
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@alWdIjJpz18nHw: Mam zwykły zestaw z takiego sklepu, ale śrubokręt jest za krótki do odkręcenia chłodzenia, a do niektórych innych rzeczy nie ma odpowiednich bitów, dlatego szukam czegoś skierowanego do komputerów.
  • Odpowiedz
  • 0
@Greviz: Wiem, problem w tym że z biegiem lat gdzieś go wcięło. Musiałem go u kogoś zostawić i teraz nawet nie wiem u kogo, bo nie zauważyłem odrazu.
  • Odpowiedz
@Goglez: no to mogę Ci powiedzieć, że ten dedykowany od beQuiet ma 16cm długości, może będą gdzieś takie ze stałą szerokością, albo jakaś przedłużka na bity
  • Odpowiedz