Aktywne Wpisy
Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
Patrzę po grupce kawowej na fb pewnego sklepu i jestem gotowy uznać, że ludzie rozsypują masę kawy i demolują sobie kuchnie wyłącznie dla atencji, żeby zebrać lajki za "katastrofę z AP".
Przecież nawet w metodzie odwróconej średnio sprawny i zmyślny człowiek raczej nie ma problemu, żeby trzymać naczynie, tłok i obudowę jednocześnie, więc o żadnym wypadaniu nie ma mowy. Był kiedyś model, w którym tłok wysuwał się dużo lżej, ale nie robią go od bodaj 2018, więc raczej niewiele osób ma taki AP.
Serio ludzie są tak niezdarni, czy jest w tym jakieś drugie dno, xD?
#kawa
Ani w odwróconej, ani w klasycznej mi się nie udało. Za to nasypałem sobie kiedyś kawę do tłoka i już już chciałem zalewać ¯\_(ツ)_/¯
Ale może jak w grę wchodzi rozkojarzenie, rutyna to dzieją się rzeczy niestworzone.
@Warzywo: Niby trudne do osiągnięcia, ale czasem mi się włączy tryb fajtłapy i dzieją się rzeczy normalnie niewykonalne. Jestem w