Wpis z mikrobloga

@Menkar: jestem na wielu dc i wszędzie jednakowo aktywny :D
Nie zmieniaj tematu, ten wpisy został zabezpieczony notarialnie. Już się nie wywiniesz. Ostatnia szansa na przeprosiny, może wtedy odstąpię od drogi prawnej
@William2290: Co ty możesz wiedzieć o zabezpieczeniach notarialnych wracaj oglądać Ronaldo z Podlasia który mydli wam oczy jednym i tym samym a wy się podniecacie. Na was się zarabia i na waszej naiwności po to matka was urodziła zresztą i bardzo dobrze naiwnych frajerów trzeba doić a tym bardziej takich, którzy wszędzie szukają atencji aby być zauważonym co nie william ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lord_of_Goat_88: Synek ale co ty możesz wiedzieć mając tutaj konto od roku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakim prawem ty żądasz wyjaśnień "nowoszkolniaku" nawet nie wiesz co jest pięć a chcesz zabłysnąć. Nie produkuj się bo szkoda twojego czasu idź spać i przestań grać bohatera nocnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Menkar: Synek to możesz mówić do swojego gowniaka o ile takiego posiadasz i o ile jest w ogóle twój ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak już się czepiasz o staż na wykopie ( co jest dziecinada) to konto mam dłużej tutaj od ciebie więc przetrzyj bryle. Nie wiem co jest 5? Wiem tyle, ze każdy kto się układa w jakikolwiek sposób z rudym jest takim samym petem jak
@Menkar: dobra dobra, nie rozkręcają się z tym swoim #!$%@?, padło proste pytanie i na początku zadane grzecznie, skasowales/skasowaliscie kanał bo rudy śmieć was nastraszył, przekabacił, naobiecywal #!$%@? wie czego a ty/wy lykneliscie to jak Sasha Grey? Bo wam się go żal zrobiło?
@Lord_of_Goat_88: Nie, kanał nie został przez nas usunięty a przez trzy strike na kanale. To rudy kontaktował się z jedną osobą z nas i prosił żeby nie zakładać nowego kanału bo ma dziecko w drodze i chce się odciąć od szkolnej. Został mu e-mailem postawiony warunek jeżeli będzie dalej publikował treści na swoim kanale wszystkie materiały filmowe wrócą. Po roku ciszy uaktywnił się na swojej społeczności prowadząc krucjatę z OlgierdanoTv gdzie
@Menkar: Tak się kończą umowy z psychicznie chorym stalkerem i tak podtrzymuje to, ze byliście naiwni wiedząc kim on jest. Sam fakt co #!$%@? na mlecznym i jak prowadzi swój biznes nie skłonił was do powrotu przez ten rok? Mam nadzieję, ze to nauczka dla was, że z rwami sie nie można na nic umawiać. Tak wiem jak działo prawo jeżeli sam zainteresowany nie zgłosi sprawy lub jego opiekun jeżeli takiego
skoro Olgierdano wasza ostoja i kompas w uniwersum szkolnej

@Menkar: on nie jest moja ostoja ani kompasem, nie jestem bezkrytyczny i miałem z nim już awarie z tego powodu ale wypełnił duża luke po was, filmy z 207 i ekoparowa mnie nie interesują kompletnie, natomiast każdą formę jazdy z rudym będę popierał i propsowal z automatu bo nikt inny tego nie robi na taką skalę w tej chwili (sam mu wysyłam
@Lord_of_Goat_88 A jak ma prokuratura wystąpić do YouTube o filmy skasowane wraz z kanałem z 2019 roku gdzie w tym czasie rudy podkładał się najbardziej i sypał na lewo i prawo szukając widzów, których może zmonetyzować. Do tego są potrzebne zapisy notarialnie to nie są rozmowy telefoniczne gdzie można w każdej chwili wyciągnąć połączenia, są to dwa odmienne elementy biling rozmów a filmy udostępniane w YouTube. Jeżeli ktoś chce iść na wojnę