Aktywne Wpisy

wfyokyga +34
Dajemy filmy które wszędzie są uważane jako średnie ale mają swój klimat i podobają się dla nas. Ja zaczynam, Władca Ognia z 2002 roku.
#film #filmnawieczor
#film #filmnawieczor
źródło: temp_file3874897193698318097
Pobierz
kamil525 +20
Ojciec lekarz wojskowy, Matka prawnik lata 80 w drugiej klasie podstawówki miałam dostać 3 matematyki. ( jestem totalnym deklem z matmy) błagałam panią nauczycielkę o 4 z płaczem mówiąc że tata mnie zabije.. zostala wezwana moja matka. Skończyłam z oceną 4. Dostałam w------l w domu. Za wypłakiwanie ocen, sąsiadki matki koleżanek i kolegów drwiły ze mnie Że wypłakałam oceny. Co to za nauczycielka? Jak można się nie zainteresować co się dzieje w

Jeszcze jakies madrosci?
@Makak87: Wiele. Wygląd fizyczny to tylko prognostyk sukcesu, dlatego kobiety wybierają lepiej wyglądających facetów i lepiej ubranych, ale wygląd ich nie podnieca, podnieca je sukces. Więc jeśli okaże się, że atrakcyjny fizycznie mężczyzna ma umysł dziecka, albo fobie społeczną, to kobieta go zostawi. Poza tym mamy wiele przykładów przystojniaków, którzy nie mogą znaleźć dziewczyny i brzydkich gości co ruchają jedną za drugą.
Mentalcele z dobra morda i brzydale ruchajacy modelki (170cm wzrostu zapomniales dodac) to WYJATKI potwierdzajace regule
@Makak87: A skąd masz takie dane? Przecież ci goście się nie zwierzają, ani się z tym nie obnoszą, bo narażają się na ostracyzm społeczny. Ale ona to wie i on to wie i wystarczy. To co widać w internecie to nie rzeczywistość. Choć można podać wiele przykładów nawet z show biznesu, o wiele więcej niż ci się wydaje, muzycy, aktorzy, często starzy i brzydcy, zniszczeni dragami, a po
Aha, czyli gwiazdorzy z tv i caly ten warszafski, estradowo pudelkowy cyrk to jest przyklad ktory swietnie obrazuje sytuacje przecietnego mirka na rynku matrymonialnym w Plocku.
Serio?
Just be gwiazda estrady bro.....
XĎDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dosyc na dzisiaj. Milego dnia.
@Sok_Mandarynkowy: Jedno nie wyklucza drugiego (-‸ლ)
Po 2 Di Caprio jest na tyle bogaty, że jest lepszym wyborem. Bezos ma majątek niemożliwy do r--------a, kwoty abstrakcyjne. Di Caprio ma majątek na 260 milionów (dane sprzed kilku lat), więc w sumie dla kobiety to jeden i drugi jest studnią bez dna.