Aktywne Wpisy

skrogg +15
Czasem przed spaniem lubię sobie na jakąś ładną dziewczynę popatrzeć ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: f379d8dc11a3e18d9986385ff1a402a96a81b83a193de9f35d2801eba74f33e6
PobierzSiema wykopki. W-------m się fest bo miałem z dziewczyną obejrzeć występ naszego znajomego w magii nagości. Ustaliliśmy że będziemy oglądać ten odcinek wspólnie w Sobotę w trójkę. Gram Sobie dzisiaj w gierkę, a ona wchodzi mi do pokoju i mi oznajmia że właśnie obejrzała odcinek sama. No i mega się w-------m bo wiedziała, że chce to obejrzeć razem. Już c--j tam w to Sobotnie oglądanie, ale chciałem razem z nią Sobie pierwszy

A więc prawda jest taka, że nie można generalizować i raczej w większości przypadków ktoś musi być w twojej typie i się dogadywać, natomiast mężczyzna, żeby naprawdę zaimponować kobiecie, powinien
1.Mieć dobrą sylwetkę, formę fizyczną
2.Mieć perspektywiczną pracę, choćby niezłe zarobki
3.Mieć jakieś wykształcenie
4.Posiadać samochód
5.Posiadać zainteresowania, jakąś wiedzę, żeby mieć czym zabawić podczas rozmowy
W przypadku kobiet wszystko ogranicza się do 3 prostych rzeczy
1.Ładna twarz (6/10 wystarczy)
2.Chuda/Szczupła (może być deska z przodu i z tyłu)
3.Nie jest z patologii, czyli ma pracę, nie ma wyroków, posiada choćby 90 IQ i ma wykształcenie przynajmniej zawodowe
Żal mi niektórych moich kumpli. Z powyższych wymagań spełniają często wszystkie warunki, ale finalnie odrzuca ich laska skinny fat 6/10 pracująca na zleceniu w call center, bo nie jest jej księciem z bajki XD
#p0lka #zwiazki #s--s #tinder #randki #randkujzwykopem #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow
Nie mialem problemu z ruchaniem nawet jak zarabialem 0 (zero) PLN netto.
Ale jakie Ty chcesz konkrety? Match na tinderze, gadka o pracy, mowie prosto z mostu ze aktualnie nie pracuje i jade r----c. ¯_(ツ)_/¯
Roznie. Od milfow po malolatki.
Kumpel chadziu kulturysta to mial okres ze przez 2 lata w ogole nie pracowal. D--y go utrzymywaly. 3 modele przez te dwa lata przerobil.
@Jah00: Wygląd, postura podniecają, a sukces dodatkowo przyciąga. Poza tym dobry wygląd koreluje z pozycją społeczną.
Zwykły Chad robotnik, a w każdym askepcie przewyższa księciunia. Gdzie tu logika majster?
źródło: comment_1643647050IzvHx0qpwlzih6QRtVjRrf.jpg
Pobierz@madmrzaz: równie dobrze mogłeś wstawić zdjęcie z elfami z władcy pierścieni :p
Kiedy ogarniesz ze porównywanie zwykłych ludzi do miliarderów i przystojnych milionerów to abstrakcja ?
Straszne pierdy wypisujesz. Mam kasę, samochód, mieszkanie, ale przez to, że jestem 4/10 czy tam max 5/10 to zainteresowanie ze strony dziewczyn jest minimalne. Będąc gołodupcem 8/10 miałbym 1000 razy większe powodzenie, zostało to udowodnione milion razy. Rok temu byłem 3/10, wtedy wzbudzałem u kobiet zerowe zainteresowanie jak
@ChadMessiah: Widzę, że słaby jesteś w temacie. Pożądanie to