Aktywne Wpisy
JakDorobic_com +232
Przed Wami kolejne #rozdajo, ponownie z motywem sportowym (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
thorgoth +89
Sopot mistrzem Polski. Dzietność w wysokości 0,69, najniższa w kraju, blisko najniższej w Europie. Owacje, oklaski, medale dla Sopotu.
Zgodnie ze statystyką WWF, gatunki zagrożone posiadające dzietność poniżej 0,8 to już skrajne zagrożenie wymarciem. Niedługo homo zoppotus trzeba będzie odłowić i rozmnażać sztucznie, żeby nie wygineli doszczętnie.
Jednocześnie:
- powiat sopocki jest jednym z najbogatszych w Polsce, dochód na głowe bliski 10k brutto
- doskonała sytuacja z usługami publicznymi, wolne miejsca we wszystkich żłobkach i przedszkolach
Zgodnie ze statystyką WWF, gatunki zagrożone posiadające dzietność poniżej 0,8 to już skrajne zagrożenie wymarciem. Niedługo homo zoppotus trzeba będzie odłowić i rozmnażać sztucznie, żeby nie wygineli doszczętnie.
Jednocześnie:
- powiat sopocki jest jednym z najbogatszych w Polsce, dochód na głowe bliski 10k brutto
- doskonała sytuacja z usługami publicznymi, wolne miejsca we wszystkich żłobkach i przedszkolach
Panowie od montażu nie mieli zielonego pojęcia jak montować kuchnie.
Całość projektu przesunęli o kilka cm bo tak im było łatwiej.
Wyrwali dziurę w suficie bo przez to że przesunęli ścianę otwór do wentylacji nie był w osi z okapem.
Tak zamontowali syfon że po pierwszym użyciu wypadł i zalał kuchnie. Ogólnie wyszło ok 60 niezgodności które Ikea rozwiązuje od 7 grudnia.
Na wtorek mam ustawiony montaż na poprawki ale nikt nie dał mi znać co będzie poprawione.
Kilka razy dziennie dzwonie ja infolinię i nic.
Panowie podczas montażu uszkodzili zmywarkę, ścianę i sufit.
Więcej Zdjęć w komentarzach. Taki teraz chyba standard @IKEApl
#ikea #kuchnia
- tanio
- jako tako
i to tyle zalet
@Atreyu Nie każdy jest tak bogaty jak Ty!
@Inkwizytor_91: Nie jesteś moim kolegą.
@konto_dla_trybu_nocnego: dawno większej bzdury nie czytałem, mi kuchnie z Ikea wielkości pewnie połowy tego co ma op montowała ekipa od Ikea przez dwa dni od 9 do 14 pracowali, tylko zrobili tak, że rzeczywiście nie ma do czego się przyczepić
Przepraszam jaśnie pana. Wyjmij kija z d--y
@konto_dla_trybu_nocnego: w 4h kuchnie zlozysz? Chyba kpisz
Jak się