Aktywne Wpisy
nowszyja +45
Czaicie, że w 2025 roku Polacy tłumnie wykańczają mieszkania panelami winylowymi, czyli gumolitem? Plastikowe g---o, symbol biedy lat 90-tych wrócił do mieszkań jako boazeria milenialsów xDDDDD
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
źródło: images
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_1643528878ymDF3G4LtnVBZaLEsrpCWh.jpg
Pobierz@malalon: Zastanawiałem się nad tym, ale trochę mi jej szkoda, jestem ciekawy co z niej wyrośnie. Choć nie wykluczam
PS wołaj jak będziesz coś wrzucać o roślinach :)
źródło: comment_16435465314kQwHvurrBS0vhRexCOyyX.jpg
Pobierz@Pesa_elf: Teraz sobie przypomniałem, że pestki cytryny powinny być umyte przed posadzeniem, ponieważ w tym soku i miąższu który otacza pestki jest cukier, który może spowodować wzrost drobnoustrojów, a te zniszczą korzenie.
@Relkin No jest stara, ma ponad 30 lat. Niestety większość swojego życia spędziła posadzona w stalowej beczce, dopiero 6-7 lat temu przesadziłem ja do prawdziwej doniczki i w końcu odżyła :D
źródło: comment_1643547696RsMtNsZksTYj6tg1TwoFwR.jpg
Pobierzźródło: comment_16435477462wFnrCFDrABihPPbosYtwf.jpg
Pobierz@Relkin Polecam na wiosnę i lato w miarę możliwości wystawić cytrynę na zewnątrz. Moja od maja do listopada stoi w ogrodzie i ma mnóstwo owoców. I jeszcze kolejna porada, ostrożnie z nawożeniem, cytrusy bardzo łatwo spalić nieodpowiednią dawką. polecam specjalny nawóz do cytrusów i stosowanie się do dawek zalecanych ;)