Aktywne Wpisy

Dwa miesiące po ślubie a człowiek się czuję jakby ten związek miał lata. Słuchało się od starych: młody nie żeń się i te wszystkie historie o żonach. K---a nie wierzyłem tym starym dziadkom, ale mieli rację. C--j z tego, że czasami jest miło sympatycznie jak momentami człowiek czuje się jak w jakimś ośrodku zamkniętym. #zwiazki #rozowepaski

Ejmen +140
#mecz #pilkanozna #ekstraklasa #reprezentacja Uważam, że trzeba na poważnie rozpocząć proces "uekstraklasowienia" reprezentacji. Fakty są niepodważalne. Sfeminizowane p-------i pozbawione tożsamości narodowej przyjeżdżają na reprezentację za karę. Oni by woleli ze swoimi glonojadami polecieć na tydzień na Hawaje a nie dla jakiejś tfu p0lski p---------j grać.
A taki zawodnik Ekstraklasy, aaa to jest co innego słuchajcie. Serce zostawione na boisku, wola walki, ogrywanie Dumfriesa bo
A taki zawodnik Ekstraklasy, aaa to jest co innego słuchajcie. Serce zostawione na boisku, wola walki, ogrywanie Dumfriesa bo

Mimo zainstalowania wszystkich driverów ciągle mam jeden unknown device i jeden PCI Universal Serial Bus jako nieznane w managerze urządzeń. Do tego nie mogę zmusić karty Intel 2100 3B aby pojawiła się w Intel PROSET II (chociaż przed reinstalem OS nie było problemu).
Tak wiem, że maszyna projektowana pod WinXP ale grafika ATI 7500 Mobility z 32MB ram i P4M 1,4 będą dociśnięte pod korek grami z ery WinXP. Do WinXP prędzej kupię coś w stylu T61 i wrzucę 1core cpu albo wyłączę rdzeń, a tutaj wolę mieć Win98. Btw do Dosa używam Toshiby 430CDT z Pentium 130MHz i 40mb ram.
#retrocomputing