@lukaszbsk no dobrze, ale najpierw zgłosić się do dietetyka żeby rozpisać dietę a później iść z rozpisaną dietą do trenera personalnego, czy może najpierw do trenera personalnego a później do dietetyka?
@lukaszbsk Byłoby to bardzo dobre, jakby był czas na ustalenie sobie samemu diety. Niestety jak mam analizować to co znajdę w necie i ułożyć sobie dietę a później mieć powód do rozczarowania, to chcę powierzyć osobie, która na tym się zna (dietetyk i trener personalny). Wiem tylko, że chcę ćwiczyć wieczorem, tak aby po treningu zrobić sobie papu po ćwiczeniach i na kolejny dzień (bez po ćwiczeniowego żarełka), wziąć prysznic, umyć i
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Na Ukraińskim TikToku jest trend żeby dziewczyny opłakiwały swoich chłopów którzy umarli na wojnie – bardzo smutny widok, aż nachodzą refleksje po co Zełenski przeciąga tą wojne, a Europa jeszcze dozbraja Ukraińców aż wszyscy zginą... (╥﹏╥)
Przykładowy cel: https://www.google.com/search?q=wyrze%C5%BAbiony+m%C4%99%C5%BCczyzna&tbm=isch&ved=2ahUKEwj-ycjBys_1AhVDCHcKHelZDFgQ2-cCegQIABAA&oq=wyr&gs_lcp=CgNpbWcQARgAMgQIABBDMggIABCABBCxAzILCAAQgAQQsQMQgwEyCAgAEIAEELEDMggIABCABBCxAzILCAAQgAQQsQMQgwEyBQgAEIAEMggIABCABBCxAzIFCAAQgAQyBQgAEIAEOgcIABCxAxBDUPYIWOsQYOAbaABwAHgAgAFXiAHLApIBATSYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=iVTxYb7hKsOQ3APps7HABQ&bih=899&biw=1538&client=firefox-b-d#imgrc=lrlnx8wZDXAxFM (cel zobrazowany jest przez posturę szczuplejszą)
Co i jak, od czego zacząć, trener personalny, dietetyk? Jak za to się zabrać?
#silownia #mikrokoksy
Nie ma tutaj żadnej magii.
i wrzucić byle jaki fbw, może być sakera albo greyskull.
Byłoby to bardzo dobre, jakby był czas na ustalenie sobie samemu diety. Niestety jak mam analizować to co znajdę w necie i ułożyć sobie dietę a później mieć powód do rozczarowania, to chcę powierzyć osobie, która na tym się zna (dietetyk i trener personalny).
Wiem tylko, że chcę ćwiczyć wieczorem, tak aby po treningu zrobić sobie papu po ćwiczeniach i na kolejny dzień (bez po ćwiczeniowego żarełka), wziąć prysznic, umyć i