Aktywne Wpisy
Kamenes +73
Trwa ogólne oburzenie z powodu #protest w #francja #paryz. I ja się ogólnie z nimi zgadzam, sam nie chciałbym, by do Polski przyjeżdżali ludzie z muzułmańskich państw. Tylko że jest problem, bo w Polsce brakuje rąk do pracy, więc my musimy imigrantów do siebie sprowadzać, bo zwyczajnie gospodarka przestanie się rozwijać. Dlatego zachowanie Konfederacji, która szczuje na Ukraińców i zniechęca ich do pozostania w Polsce, jest zdradą stanu. Uchodźcy z #
smuteczek2000s +50
Cześć,
w końcu czuję się dobrze, mimo, że to był ciężki tydzień - wypowiedzenie, nowa praca, spontaniczny wyjazd do Chorwacji i planowanie go. Większe dawki leków, nowe leki.
Ale czuję się już lepiej. Lubię siebie bardziej, swoje ciało i czuję się zwyczajnie z sobą dobrze.
Wzięłam się za siebie i od razu lepiej ( ͡º ͜ʖ͡º)
w końcu czuję się dobrze, mimo, że to był ciężki tydzień - wypowiedzenie, nowa praca, spontaniczny wyjazd do Chorwacji i planowanie go. Większe dawki leków, nowe leki.
Ale czuję się już lepiej. Lubię siebie bardziej, swoje ciało i czuję się zwyczajnie z sobą dobrze.
Wzięłam się za siebie i od razu lepiej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Właśnie poczułem się dziś jakby mnie czołg rozjechał.
Spotkałem się dziś z #rozowepasek z #tinder na prawdę inteligenta i interesująca osoba.
Ale o co mi chodzi otóż podczas rozmowy z nią czułem się że nie mam nic do powiedzenia ciekawego, moje życie piwniczaka przez kilka lat i brak stałych związków damsko-męskich odbiło na mnie piętno. Poznałem kilka lasek z tindera ale ona mogłaby napisać książkę o swoim życiu na tysiąc stron a ja może na 10 xDDD
Dziwnie się czuję... podoba mi się ona, jest miła i sympatyczna ale mam takie przeświadczenie że jestem zbyt mało interesującą osobą.
W skrócie to opowiedziałem jej skróconą historie mojego życia czyli że po szkole znalazłem jakąś tam prace, potem mój kumpel zapoznał mnie z jego koleżanką z którą byłem kilka lat a później mnie zdradziła z nim i po tym zostałem piwniczakiem na kilka lat oprócz pracy i treningu nigdzie nie chodziłem nie spotykałem się z ludźmi itp.
#!$%@? wie nie wiem co o tym myśleć. W głębi duszy czuje że nie mam szans ale skoro sama do mnie napisała i nawet sama zaczepia na whatsuppie to może coś się jej we mnie podoba?
Ehh czuję się zmieszany.
Chciałem tylko się tutaj podzielić moimi przemyśleniami bo nie mam nikogo tak bliskiego z kim mógłbym o tym szczerze porozmawiać.
Dziękuje za uwagę jeżeli przeczytałeś ten #gownowpis teraz pójde sobie po monkey, posłucham sobie muzyki i po przeglądam mikro
#zalesie #przemyslenia #niebieskiepaski #niebieskipasek
Ona i wszyscy dookola też mają pewnie tak samo nudne życie, tylko umieją lepiej o nim opowiadać i te drobne wydarzenia dnia codziennego umie opisać jako super historie, których słuchasz z wypiekami myśląc jakie to ona ma zajebiste życie, a Ty o tych drobnostkach nie umiesz mówić .
To nie Twoje życie
ale zacząłem się zastnawiać, jedni potrafią zrobić mega historię, ze przebiegli np. półmaraton, a przecież to jest nic. inni zrobią z czegoś innego, i jak tak pomyślałem w detalach o swoim życiu