Aktywne Wpisy
Bunch +86
Jak wam się podoba takie rozwiązanie? Zbudowałęm stół warsztatowy z ciekawą funkcją! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#majsterkowanie #diy #ciekawostki #chwalesie #polskiyoutube
#majsterkowanie #diy #ciekawostki #chwalesie #polskiyoutube
#nieruchomosci #warszawa
Nie jestem z Warszawy, pracuję zdalnie. Nie rozumiem tego, w moim małym mieście można kupić dom za 160 - 180k do remontu (w tym miesiącu było 68 m warte 80k zł na licytacji komorniczej za 65k). Do kina, galerii itp. mam 20 minut. Do przedszkola i szkoły 3-4 minuty.
Może w drugim neseserku miał notariusza. ;)
A do szpitala ile? Jaki stopień referencyjności tego szpitala, które miejsce w rankingu ogólnopolskim ma szkoła? Za to też się płaci.
Dom pod miastem kosztowałby więcej
@affairz: W---------j trollu, ile można słuchać tego nudzenia że w warszawie zarabia siie minimum 30k netto na tydzień i p---s służbowy 21cm z kartą multisport. Wracaj do swojej roboty w januszexie za 2k brutto i przestań marzyć o mieszkaniu w wawie.
Idzie kupić dom z bańkę pod Warszawą bez kłopotu. Pytanie raczej jaki czas dojazdu jesteś w stanie zaakcpetować.
Komentarz usunięty przez moderatora
Mieszkanie własne, wacha i fura firmowa, medycyna w medicover z firmy. Żeby przebić 5k musimy ostro zabalować lub wydaje jak powalony na hobby.
śledzę ten rynek więc wcale nie sochaczew.
Odpal choćby https://www.otodom.pl/pl/oferty/sprzedaz/dom/warszawa?priceMax=1000000&distanceRadius=15 (promień 15 km od granic) - mi pokazuje 3400 wyników. Coś dasz radę wybrać.