Wpis z mikrobloga

Czy ci lekarze w Polsce są p----------i? Lekarka na oddziale dziecięcym, gdzie przyszedłem zobaczyć swoje dziecko mi powiedziała.. " Dlaczego pan się nie szczepi?? Wie pan że kolejnym razem jak pan przyjdzie to może pan wszystkie dzieci na oddziale zabić" k---a, bylem w za dużym szoku żeby jej coś odpowiedzieć , bo pierwszy raz swoje dziecko widziałem ale dziś sobie myślę o tym i mnie to w-----a mocno #koronawirus #polska #niebieskiepaski #tacierzynstwo #rodzicielstwo
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

6 tygodni w norweskim szpitalu już siedzę, mieliśmy przeróżne pytania w tym czasie ale NIKT nie zapytał o szczepienie, przy drzwiach stoi ochrona i pyta wchodzących czy się nie ma objawów, tyle.

@Popularny_mis: W Niemczech nie pozwoliliby wejść lub kazali robić test co jakiś czas. Nie wiem jak na SOR.
  • Odpowiedz
  • 3
@Pawel993 nadal nie widzę tych umierających dzieci w linku od ciebie xD. W Polsce w wieku 0-4 na covid przez 1.5 roku zmarło 3 dzieci w tym 2 z chorobami współistniejącymi
  • Odpowiedz
nadal nie widzę tych umierających dzieci w linku od ciebie xD. W Polsce w wieku 0-4 na covid przez 1.5 roku zmarło 3 dzieci w tym 2 z chorobami współistniejącymi

@Ko_Otu: aha dzieci na intensywnej terapi co leżą to nie umierające? Jak braknie łóżek to twoje statystyki sie zmienia

po drugie dziecko z r---------i płucami ma już p--------e do konca zycia, bo płuca sie nie regenerują u człowieka, tylko dlatego
  • Odpowiedz
  • 5
@Pawel993 no k---a ale żyją, my mówimy o trupach a tutaj dane ci nie pasują to zmieniasz temat. To że leżą na intensywnej to pokłosie tego jak w Polsce działa się jak masz covida. Saturacja 80+ siedź w domu i czekaj aż będzie mniej, wtedy weźmiemy cię na oiom.

Dlaczego w Anglii która ma 150k zakażeń dziennie jest tylko 100 max 150 zgonów dziennie? Szczepienie tam jest na poziomie 35% jeśli
  • Odpowiedz
no k---a ale żyją, my mówimy o trupach a tutaj dane ci nie pasują to zmieniasz temat.

nie, umierające osoby to takie które jeszcze żyją, ty próbujesz zmienic temat

Dlaczego w Anglii która ma 150k zakażeń dziennie jest tylko 100 max 150 zgonów dziennie? Szczepienie tam jest na poziomie 35% jeśli chodzi o wszystkie dawki magicznej szprycy.

@Ko_Otu: 85% wyszczepienia jest, na grype też
  • Odpowiedz
@Pawel993: 85% zaszczepione 2 dawkami, które wg nowych przepisów robią z ciebie niezaszczepionego ( ͡° ͜ʖ ͡°). A po ilu daweczkach ty się uśmiechniesz?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@lebort: ja do fanatyków i wyznawców szczepień nie należę więc nie archiwizuje wszystkich badań ( ͡° ͜ʖ ͡°) z pewnością znajdziesz jeśli cię to interesuje
  • Odpowiedz