Aktywne Wpisy
dexter-morgan +66
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +5
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
@Popularny_mis: W Niemczech nie pozwoliliby wejść lub kazali robić test co jakiś czas. Nie wiem jak na SOR.
@Ko_Otu: https://tvn24.pl/krakow/koronawirus-w-polsce-krakow-w-szpitalu-im-zeromskiego-brakuje-miejsc-dla-dzieci-chorych-na-covid-19-wszystkie-dzieci-na-oddziale-sa-niezaszczepione-5510182
@Ko_Otu: aha dzieci na intensywnej terapi co leżą to nie umierające? Jak braknie łóżek to twoje statystyki sie zmienia
po drugie dziecko z r---------i płucami ma już p--------e do konca zycia, bo płuca sie nie regenerują u człowieka, tylko dlatego
Dlaczego w Anglii która ma 150k zakażeń dziennie jest tylko 100 max 150 zgonów dziennie? Szczepienie tam jest na poziomie 35% jeśli
nie, umierające osoby to takie które jeszcze żyją, ty próbujesz zmienic temat
@Ko_Otu: 85% wyszczepienia jest, na grype też