rok 2030, 5 lat po zbombardowaniu wszystkich fabryk sony i państwa wyspiarskiego na zachodnim Pacyfiku przez głowice xboxowe: Microsoft wprowadza na swoje konsole rewolucyjne rozwiązanie jakim jest przeniesienie świadomości użytkowników xboxa do wszelkich gierek wychodzących teraz już tylko na dwie platformy (pc i xbox). Tymczasem soniarze pozbawieni gierek nadal nie są w stanie przyznać przed samym sobą, że xbox pozamiatał wszystkie generacje konsol wraz z wyjściem na rynek najlepszej konsoli we wszechświecie xbox series x. Phil Spencer podpisuje właśnie umowę na sprzedaż konsol przedstawicielom obcej cywilizacji którzy stwierdzili, że Ziemianie są już gotowi na kontakt i wręcz przerośli swoich stwórców dzięki wynalezieniu xboxa i gamepassa. Przedstawiciele obcej cywilizacji przyznali, że nie kontaktowali się z nami mając nas za zacofanych przez playstation i exclusivy pokroju the last of us 2. Posiadacze xboxa są kilka lat później uznawani za prekursurów wyprzedzających swoje czasy. Mówią o nich w szkołach jak o bohaterach. Phil Spencer zasiada w radzie zrzeszającej przedstawicieli wszystkich cywilizacji. Rok później wychodzi xbox series xyz umożliwiający kontakt z bóstwami. Soniarze tracą prawa człowieka i zostają uznani za zwierzęta którymi są. Bóstwa przyznają, że stworzyli soniarzy na podobieństwo ludzi dla beki. #xbox #xboxseriesx #playstation #ps5
@mprzemo: doskonale wiem jak was boli, że gracze grający na xbox są już w wyższej gęstości dzięki kreatywności i wrażenia z grania kiedy wy soniarze w 2045 wrócicie do ery kadriżdzy jak wam microsoft zrobi z fabryk drugą hiroshimę
@Jubei: No i tak trzeba zyc robisz pauze i grasz natychmiastowa w inna gre do wyboru do koloru nie to co na ps5 ... Ktora tez mam i nic na niej nie moge zrobic bo nic tam nie ma, soniarz face
@Jubei: żonglowanie płytami mi się najbardziej podoba jako argument xD tak zawsze tego ludzie używają jakby zmianę płyt musieli robić 2 ulice dalej lub mieli 180kg wagi, i każde wstanie z krzesła to projekt xD
@Ale_co_to: no mamy 2022, zassanie gry z neta trwa krócej niż instalacja z płyty, praktycznie każda gra wymaga instalacji, wykopek musi się p-------ć, że ktoś może nie lubić fizycznych nośników. XD To nie jest dla mnie żaden problem wstać z sofy (jaki chory p---b gra na krześle? xD ) i zmienić płytę, po prostu wolę swoje gry trzymać zainstalowane i móc je przełączać dowolnie kiedy mam ochotę.
@Jubei: ja się nie p---------m, ja się śmieje tylko ze w ogóle ktoś o tak prozaicznej rzeczy jak różnica między fizycznym nośnikiem a cyfrowym wspomina( ͡°͜ʖ͡°) nawet nie pomyślałem w kontekście wygody o czymś takim, zaskakujące mnie na tym wykopie raz za razem po prostu
czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od prostego gownowpisu wrzuconego "na odwal się" niektórzy gotowi są w stanie zrobić mi psychoanalizę i ze sie lansuje autem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#xbox #xboxseriesx #playstation #ps5
źródło: comment_1642882985ESeSqm1dgVeWsTd4ExDKoY.jpg
Pobierz