Wpis z mikrobloga

@mati1990: Ja niczego nie porównuję, to ty to właśnie zrobiłeś, więc przestań się mazać. Tak jak niezachowanie bezpiecznej odległości przez kierowców jest karygodne, tak problem nadal jest po drugiej stronie i tylko na to zwróciłem uwagę. I nie wiem co ci daje prawo do nieszanowania czyjejś własności, bo to właśnie robisz robiąc sobie slalomy w korku. Może się zdziwisz, ale większość ludzi ma w chuju twoje życie i znaczy ono
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@mati1990: dlatego trzeba jeździć środkiem, inaczej k---a zginiesz. Nikt cie nie traktuje jak równoprawnego członka ruchu drogowego, a sprovojesz ominąć dziurę i Cie jie ma
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@mati1990: w sumie kiedyś kombinowałem takie g---o zamontować aby tym kretynom pokazać ile to jest metr od rowerzysty. Nie zdążyłem skończyć projektu bo mnie auto lusterkiem zahaczyło i skończyłem w szpitalu.
  • Odpowiedz
@mati1990: nie rób k---y z logiki. Jadąc 20km/h drogą z ograniczeniem do 50km/h masz jechać tak żeby nie utrudniać ruchu. Jak ci się nie podoba do s--------j na ddr bo na na ulicy jesteś gościem i masz nie przeszkadzać.

Zresztą i tak na pierwszym czerwonym s---------z na przejście na pieszych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Galopujaca_rokitniczka: możesz s--------ć do zarządu dróg żeby robili ddry jak ci nie pasują rowery na drodze, jestem zmuszony jechać drogą bo po chodniku 500 mandat. jak ci nie pasuje świat może nie powinieneś jeździć samochodem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Galopujaca_rokitniczka: XDDDDD Jeżeli wyprzedzenie rowerzysty przerasta Twoje umiejętności, to serio oddaj prawo jazdy, które kupiłeś na Ukrainie xD Rowerzysta jest takim samym uczestnikiem ruchu drogowego, tak jak i kierowca samochodu osobowego, ciągnika, śmieciarki, czy koparki. Jak ciągnik jedzie, karzesz s--------ć na pole, a koparce na plac budowy? xD
Jaki nie potrafisz uczestniczyć w ruchu drogowym to wypad na tor wyścigowy
  • Odpowiedz