Wpis z mikrobloga

@bgb1: Ale syf boze xD doslownie chooj im w dupe, useless slowa runiczne, tylko jedno nowe w staffie (moze bedzie grane, ale runy z dupala xD) merce nadal useless, generalnie zmiany jak ktos gra casual na singlu
@bgb1
@Xemioza

No rzeczywiscie zmiany w najemnikach nie wygladaja na zaden game changer.

Natomiast cieszy mnie fakt, ze nie skracali czasow dzialania buffow ani aur, bo balem sie, ze zrobia z diablo 2 zrecznosciowke jak w trojce. Tam trzeba co kilka sekund spamowac trzema skillami, zeby nie pasc. W diablo 2 cenilem to, ze rzucam swieta tarcze i na kilka minut o niej zapominam, a aura jest pod nogami caly czas.
@Xemioza: ale to słowo dla lasek jest op (np. +7 blizzard, to więcej niż razem może dać miecz i tarcza), hełmy, łuki też dostały teraz wzmocnienie ze słów runicznych i to srogie w porównaniu do tego co było, ja jedynie żałuję, że poison necro nie ruszyli bo tam jest tylko 1 z 3 skilli, który coś robi i trochę słaby buff dla zabójczyni pod sztuki walki bo niestety nie widzi mi
@Satos: Roznice pomiedzy ptr a live u blizza sa naprawde minimalne, ostatnio zaczeli sluchac feedbacku wiec idzie w dobra strone

No ten staff +3 lightning +3 mastery(moze byc?)+1 tele to moze byc ok xd

65 fcr staff
25 griffon
20 arach
20 trangi

130 fcr dla light sosy, ewentualnie amu z 7 fcr i wtedy frostburny np do many

Czas pokaze, nerdy z jsp juz rozkminiaja. Ciekawe jak cena zoda skoczy,
@Xemioza: właśnie się zastanawiałem nad tym, przecież 3 skill 3 mastery to będzie zajebiste, w końcu laski będzie warto łapać, nie mówiąc już ile pkt. na sile się zaoszczędzi ^.^
@Satos: No na starcie tak, w end game buildzie light sorc mialem enigme, wiec az tyle nie xd ale taki staff ciezko dropnac. Wiec hoto/spirit jest duzo latwiejsza opcja.

Ciekawe jak sorc nova/static sie bedzie sprawdzac w early (mowa i pierwszym przejsciu gry z teamem).

No i np hybryda build Blizz/Hydry do moat trick na mefa. xD

Ciekawe tez czy bedzie padac wiecej HR jak podniesli area lvl (ilosc HR w