Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@R187: nie ma możliwości odpowiedzieć w znalezisku, więc napisze tutaj:
@Vender z artykułu powyżej:
"The “disruptions picked up in the radar,” she says, led her to conclude that the sites “have multiple signatures that present like burials.” But she cannot confirm that until the site is excavated – if it is ever done. "

Nawet osoba, która robiła skany nie potwierdza, że to groby, więc nie pieprz mi tu
a.....e - @R187: nie ma możliwości odpowiedzieć w znalezisku, więc napisze tutaj:
@V...

źródło: comment_1642793463ljcy8L37VlNvTRifq7dzLH.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@R187: Takich znalezisk jest kilka dziennie i nawet gdy są dementowane jeszcze przy niskiej ilości wykopów to szurstwo z głównej i tak kopie a informacje o manipulacji zaminusuje i pora na csa. @Moderacja ignoruje zgłoszenia, więc manipulatorzy wrzucają kolejne i kolejne fejki i manipulacje i tak się żyje w tym gównie.
  • Odpowiedz
Więc nie okazały się puste, bo nikt ich nie rozkopał, tylko nie było ekshumacji, ciała odkryto radarem.

@R187: no to fajny radar. Ktoś coś czemu w gruzach wykorzystujemy psy do szukania ciał i ocalonych, a nie radary?

Dobrze, że znalezisko spadło, bo ten tytuł był manipulacją. Podobnie manipulacja jest to o znalezieniu 215 ciał, na terenie jest 215 "anomalii" radaru mogących wskazywać miejsce pochówku. Nawet nie wiem czy już ruszyła
  • Odpowiedz
@R187: Zrobiłem głębszy research na ten temat i to co piszesz też nie do końca jest prawdą. Niestety moderacja usunęła moje znalezisko:

Kluczowe fakty, dla tych którym nie chce się czytać
- Chodzi o rzekome masowe groby w Kamloops w Kanadzie
- Jedyne co dotychczas zrobiono to znaleziono zakłócenia w strukturze gleby za pomocą metody GPR, które mogą wskazywać na to, że znajdują się tam groby. Co istotne technika wykrywa trumny, nie ciała
  • Odpowiedz