Aktywne Wpisy

Vaclav +550
źródło: temp_file4562240958270307988
Pobierz
PodniebnyMurzyn +14
1250 zł brutto za wymianę oleju z filtrami i przegląd auta, a niech mnie dunder świśnie.
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4562240958270307988
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@Vender z artykułu powyżej:
"The “disruptions picked up in the radar,” she says, led her to conclude that the sites “have multiple signatures that present like burials.” But she cannot confirm that until the site is excavated – if it is ever done. "
Nawet osoba, która robiła skany nie potwierdza, że to groby, więc nie pieprz mi tu
źródło: comment_1642793463ljcy8L37VlNvTRifq7dzLH.jpg
PobierzSkoro nie było ekshumacji to informacja o masowych grobach dzieci jest kłamstwem.
Komentarz usunięty przez autora
@R187: no to fajny radar. Ktoś coś czemu w gruzach wykorzystujemy psy do szukania ciał i ocalonych, a nie radary?
Dobrze, że znalezisko spadło, bo ten tytuł był manipulacją. Podobnie manipulacja jest to o znalezieniu 215 ciał, na terenie jest 215 "anomalii" radaru mogących wskazywać miejsce pochówku. Nawet nie wiem czy już ruszyła
Kluczowe fakty, dla tych którym nie chce się czytać
- Chodzi o rzekome masowe groby w Kamloops w Kanadzie
- Jedyne co dotychczas zrobiono to znaleziono zakłócenia w strukturze gleby za pomocą metody GPR, które mogą wskazywać na to, że znajdują się tam groby. Co istotne technika wykrywa trumny, nie ciała