Wpis z mikrobloga

Od 2005 roku Dagmara Kaźmierska prowadziła agencję towarzyską Heidi w miejscowości Szalejów w powiecie kłodzkim. Kierowała zorganizowaną grupą przestępczą, która werbowała kobiety i zmuszała je do prostytucji. Była zamieszana w handel ludźmi, sprzedając za kilka tysięcy euro dziewczyny ze swojej agencji.

Teraz jest lansowana już od lat w TTV jako "królowa życia" na czym kosi grube siano.
Jak muszą czuć się jej ofiary widząc jej roześmianą mordę na ekranie?

#ciekawostki #kryminalne #kanalsportowy #patologiazewsi
L.....n - Od 2005 roku Dagmara Kaźmierska prowadziła agencję towarzyską Heidi w miejs...

źródło: comment_16426307328aEeheMmrAoGr2GsiBqPPu.jpg

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LonNon: uwielbiam ten skowyt mirków, którzy coś od kogoś podłapią i później jest wielka afera. Program, królowe życia leci od około 4 lat. Od początku opierał się głównie na Dagmarze. No i co się stało, że się teraz zesrało i teraz nagle program jest be? Jakoś przez te 4 lata każdy milczał, a no i m.in. śpiewak milczał. To wiadomo w sumie czemu cisza była.
  • Odpowiedz
A to na kanale sportowym puszczają czy po #!$%@? ten tag?

@Grubas: Tag słuszny, bo gdyby nie Stanowski, to nigdy bym się nie dowiedział, że coś takiego istnieje.
  • Odpowiedz
@LonNon no dobra ale hehe odsiedziała swoje i poniosła karę! A teraz sama jest biedna bo ma chorom nogę bo miała wypadek samochodowy! i jej synuś ma na imię Konanek! Miej trochę zrozumienia dla tej biednej kobiety...
  • Odpowiedz
@TeflonDon: bo sporo ludzi nie zdaje sobie nawet sprawy z tego, kim ten człowiek jest.
Ja osobiście słyszałem o tym programie, coś tam mignęło w telewizorze w trakcie zmiany programu. Ale nie interesowałem się tym i nie wiedziałem, że ta kobieta była burdel mamą. Dowiedziałem się o tym stosunkowo niedawno.
  • Odpowiedz
@qesq żyjemy w czasach, gdzie godność i rozum są niemodne, teraz łatwiej być szmatą i tę drogę wybierają ludzie, szkoda, że nie pomyśla o tym jak to się skończy.
  • Odpowiedz
@LonNon Trochę inna historia - lata temu w Zakopanem bracia zabili swoją siostrę (odcięli jej nawet głowę), bo chcieli mieć kamienice po dziadkach tylko dla siebie. Odsiedzieli swoje i w tym momencie kasują krocie na prowadzeniu w tej kamienicy pensjonatu ;)
  • Odpowiedz