Aktywne Wpisy
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja (36 lat) i moja żona (32 lata) oboje pracujemy i mieszkamy w dwupiętrowym domu z synem (6 lat). Od dawna żona narzekała, że nie ma na nic czasu i jest cały czas zmęczona. Przez to też w łóżku było niezbyt ciekawie, seks raz na miesiąc. Zaproponowałem, żeby dokwaterować moją mamę i ona by się zajmowała Pawłem. Jakoś udało mi się ją przekonać. Żyjemy tak od 3 miesięcy mniej
Ja (36 lat) i moja żona (32 lata) oboje pracujemy i mieszkamy w dwupiętrowym domu z synem (6 lat). Od dawna żona narzekała, że nie ma na nic czasu i jest cały czas zmęczona. Przez to też w łóżku było niezbyt ciekawie, seks raz na miesiąc. Zaproponowałem, żeby dokwaterować moją mamę i ona by się zajmowała Pawłem. Jakoś udało mi się ją przekonać. Żyjemy tak od 3 miesięcy mniej
Nighthuntero +415
Nawiązując do pomysłu bezpłatnej antykoncepcji dla kobiet wpadłem jeszcze na kilka propozycji, które ułatwiłyby i jakkolwiek zrekompensowały by życie naszym kochanym kobietom w tym piekle:
- Darmowe poranne kawy w Starbucksie
- Bezpłatny fryzjer i kosmetyczka raz na tydzień
- Bony zakupowe do Zalando, H&M i Zary
- Coroczna wymiana iPhona na najnowszy model
- Zwrot kosztów za wakacje w krajach śródziemnomorskich
- Skup interwencyjny twórczości na OnlyFans
Wpisujecie swoje jeśli jakieś
- Darmowe poranne kawy w Starbucksie
- Bezpłatny fryzjer i kosmetyczka raz na tydzień
- Bony zakupowe do Zalando, H&M i Zary
- Coroczna wymiana iPhona na najnowszy model
- Zwrot kosztów za wakacje w krajach śródziemnomorskich
- Skup interwencyjny twórczości na OnlyFans
Wpisujecie swoje jeśli jakieś
Tylko, że roszczeniowa Amerykanka do związku wnosi swój samochód, wysoką pensję zarobioną w międzynarodowej korporacji, po rodzicach odziedziczy wielki dom, w codziennym życiu będzie cie wspierać w twoich poczynaniach.
Roszczeniowa p0lka wnosi bombelka, kredyt w Providencie, za pracę uznaje pomalowanie się i leżenie na kanapie przed telewizorem, po rodzicach odziedziczy długi i puszkę gwoździ, a w wolnej chwili będzie drzeć na ciebie mordę za zmarnowanie (xD) jej życia...
#p0lka #przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow
Byles? Matchowales? Widziales?
Ja bym na twoim miejscu zostawił tą laske powinna się cieszyć że wgl gdzieś ja bierzesz, #!$%@? w tej Polsce jest baby przez cuckoldów są uważane za istoty wyższe a prawda jest taka że baba powinna siedzieć w domu i rodzic dzieci.
XDDDDDDD
Tu chodzi ze w tych czasach jest emancypacja "gadziego mózgu". U kobiet i mężczyzn to inaczej wygląda - w tym przypadku rozszczeniowosc a np. bycie spermiarzem.
Nie? Tak myślałem.
Ps. Za takie coś bym typiarze buta s tyłek zasądził.