@throwaway2137: jeśli chłop dawał wcześniej więcej byleby zaimponować lasce w etapach poznawania i bajerki niech nie będzie zdziwiony, że wymaga od niego też tego w związku. Takie typu dziewczyny łakomią się na bogactwo i dobrobyt
Tylko, że roszczeniowa Amerykanka do związku wnosi swój samochód, wysoką pensję zarobioną w międzynarodowej korporacji, po rodzicach odziedziczy wielki dom,
@throwaway2137: Ja bym na twoim miejscu zostawił tą laske powinna się cieszyć że wgl gdzieś ja bierzesz, p--------e w tej Polsce jest baby przez cuckoldów są uważane za istoty wyższe a prawda jest taka że baba powinna siedzieć w domu i rodzic dzieci.
@throwaway2137 >Tylko, że roszczeniowa Amerykanka do związku wnosi swój samochód, wysoką pensję zarobioną w międzynarodowej korporacji, po rodzicach odziedziczy wielki dom, w codziennym życiu będzie cie wspierać w twoich poczynaniach.
XDDDDDDD
Tu chodzi ze w tych czasach jest emancypacja "gadziego mózgu". U kobiet i mężczyzn to inaczej wygląda - w tym przypadku rozszczeniowosc a np. bycie spermiarzem.
@throwaway2137: To Ty leć sobie samolotem, a ona niech idzie na pieszo :) może jakąś fajną Włoszkę uda Ci się poznać ;) niech sama sobie zarabia na luksusy
@throwaway2137: mam dla ciebie rozwiązanie. Nie wiąż się z polką lecz z kobietą z zachodu. Zakładam oczywiście że dorównasz jej tym co ona wnosi do związku.
@throwaway2137: mniej jak stówa w 2 strony do Wenecji to jak za darmo. Piękne miasto i od początku kowida już nie cuchnie (a wcześniej waliło ostro). Tylko ten uposledzony zamordyzm kowidowy i sprawdzanie głupich kodów na każdym kroku. Ps. Za takie coś bym typiarze buta s tyłek zasądził.
Byles? Matchowales? Widziales?
źródło: comment_1642596695amrRir786wxSsxzCuOuYuC.jpg
PobierzJa bym na twoim miejscu zostawił tą laske powinna się cieszyć że wgl gdzieś ja bierzesz, p--------e w tej Polsce jest baby przez cuckoldów są uważane za istoty wyższe a prawda jest taka że baba powinna siedzieć w domu i rodzic dzieci.
XDDDDDDD
Tu chodzi ze w tych czasach jest emancypacja "gadziego mózgu". U kobiet i mężczyzn to inaczej wygląda - w tym przypadku rozszczeniowosc a np. bycie spermiarzem.
Nie? Tak myślałem.
Ps. Za takie coś bym typiarze buta s tyłek zasądził.