@Zanzak96: nie no w ten żeton to napewno nie, przecież to kupują tylko złośliwe mirki, żeby pokazać że wam pociąg ucieka, ten token jest martwy od kilku miesięcy, dev to chyba jakiś degenerat bo wrzucał zdjęcie swojej gołej laski na twitera w ramach reklamy tego niememicznego tokenu
@elementarz1: niewarto to było wchodzić w witchercoina którego dev porzucił ( ͡°ʖ̯͡°) tutaj od początku pełna jasność i wsparcie od deva. Może gdyby zamiast w charity pojsc w marketing to dziś byłoby zdecydowanie lepiej, ale moim zdaniem jeszcze wystrzeli (liczę na to ( ͡°͜ʖ͡°))
@Fudgehog: no nie wiem, ja akurat na wiczerze zrobiłem niezły wynik, lepszy niz na mwc
@Zanzak96: Nie warto wierzyc w sukces niczego co powstaje tutaj, tu jest za dużo papierowych rąk, ludzi którzy wyciągają swoje 3 dolary po wzrostach 50% itd. Trzeba się ładować w gówna zagraniczne, ewentualnie w pierwszą godzine tych wykopowych
@elementarz1: mi się wydaje, że ona myślała, że dzięki temu że to reklamuje to cena w-----e w kosmos i z jej 1bnb zrobi się 1k bnb i już nie będzie musiała robić z siebie e-prostytutki.
#moonwalk #kryptowaluty #shitcoin
źródło: comment_16425256437uNR7VC6ook3VrfeOADoQx.jpg
Pobierzźródło: comment_1642532528fqHkjAAgRm51jyjOfhYlTd.jpg
Pobierz@Fudgehog: no nie wiem, ja akurat na wiczerze zrobiłem niezły wynik, lepszy niz na mwc
@Zanzak96: Nie warto wierzyc w sukces niczego co powstaje tutaj, tu jest za dużo papierowych rąk, ludzi którzy wyciągają swoje 3 dolary po wzrostach 50% itd. Trzeba się ładować w gówna zagraniczne, ewentualnie w pierwszą godzine tych wykopowych
no ale nie wiedziałem o tym, to fajne mamy inwestorki ^^