Aktywne Wpisy

alkoholik000 +9

Zoyav +32
najbardziej mnie rozwalają te "ogródki" w blokach patodeweloperskich czyli kawałek trawnika wielkości twojej sypialni z widokiem na bloki naprzeciwko, leżysz sobie na leżaku na ogródku i wszyscy sąsiedzi z góry się na ciebie gapią z balkonu
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
źródło: IMG_1011
Pobierz

#kryptowaluty
źródło: comment_1642510322pq4coHodnQ3nsvSLvIkvDy.jpg
PobierzXRP, Solany, Luny czy Avaxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Potencjalnie na BTC zarobisz juz mniej niz na mocnych altach, które Ci wymieniłem.
Taka Luna w kwietniu byla warta 15$, potem spadła do 5$ a przed chwila miala swoje ATH na 100$ a jest z nami od 2019
XRP - shit, co prawda technologia za nim stojąca może i będzie przez banki wykorzystywana ale sam token do niczego nikomu nie potrzebny.
luna i avax nie sprawdzałem tego dokładnie to się nie wypowiem.
Czyli nie wiesz o ile
Po takiej Lunie widać ogromny potencjał na wzrosty. XRP - nawet taki nikomu niepotrzebny token zrobił więcej niż BTC.
Solaną i Avaxem się w sumie jakoś bardzo nie interesowałem więc tutaj nie mam nic do powiedzenia oprócz - popatrz na wykresy.
Nie będę oglądał wykresów czegoś, co mnie nie interesuje. Zresztą jak ty swoje 'inwestycje' opierasz na patrzeniu na wykresy to tłumaczy czemu uważasz, że to będzie rosło cały czas w tak samo
BTC to widze powoli religia...