Aktywne Wpisy

Czy zawsze, w każdej #pracbaza musi się znaleźć jakiś ciężki typ co nie chce się integrować? Nie potrafię wyobrazić sobie sytuacji w której ktoś stawia alkohol i jedzenie, a ktoś inny nie chce brać w tym udziału. #bekazpodludzi #zalesie

Jakaś hr-ówa pochwaliła się tym na linkedin. Programista wściekły w *uj agresywny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hr #programowanie #programista15k #programista20k #heheszki #linkedin #bekazprogramistow
#hr #programowanie #programista15k #programista20k #heheszki #linkedin #bekazprogramistow

Skoro assembler jest najszybszym językiem programowania, dlaczego nie programuje się w nim wszystkiego?
Sami możemy pisać jak maszyny
Zresztą Wy się spuszczacie nad marnowaniem zasobów a taka Lufthansa #!$%@? 18000 pustych przelotów xD #jprd
Oczywiście jest w tym trochę racji że specjalnie dokłada się dodatkowe warstwy itd, ale ktoś musi zarobić
Przy okazji takie debile jak ja mają szansę programować, jak mi dawali asemblera, C, czy nawet Basic to ja takie coś #!$%@? ;)
A tak poważnie to gdyby tak było to wszyscy by pisali w asemblerze, trendy jednak pokazują co innego więc ta dyskusja to zwykle bicie piany
Będą powstawały coraz prostsze języki, gdzie próg wejścia będzie minimalny a koszt energetyczny wiekszy
Chciałbym zobaczyć jak kodzisz machine learning w asemblerze od zera
Niemniej zawsze wolę dodać coś co ma jakiś sens - inaczej po co w ogóle się wysilać