Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 502
A pamiętacie jak 5-7 lat temu zachwycaliśmy się wspinaniem Lewego w rankingu strzelców Bundesligi, i że "rekord Müllera nieosiągalny, ale może Fischera jeszcze dogoni". A on jest teraz drugi, ma 30 goli więcej od Fischera i brakuje "tylko" 66 goli do wyprzedzenia Gerda. To inspiracja dla pokoleń, że dietą, dobrym prowadzeniem się, sumiennością i pracą można odnieść sukces. Impossible is nothing.
#mecz #pilkanozna #lewandowski
B.....a - A pamiętacie jak 5-7 lat temu zachwycaliśmy się wspinaniem Lewego w ranking...

źródło: comment_1642263314dj63Us8s8A1mbPFvYAGi6u.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Brazylia: tak w sumie, to to jest śmieszne. Pamiętam czasy przed Lewandowskim, gdy na telegazecie w TVP1 sprawdzałem to, jak poszło Polakom w różnych ligach i jarałem się, gdy widziałem jakieś nazwisko na zielono, bo to oznaczało, że Polak w----ł bramkę. Pamiętam te Rasiaki, Mięciele, Smolarki i inne Wichniarki, które co jakiś czas strzelały bramki w zagranicznych klubach. A tu nagle przyszedł Lewandowski, który strzela, jak wściekły, w jednym z
  • Odpowiedz
To inspiracja dla pokoleń, że dietą, dobrym prowadzeniem się, sumiennością i pracą można odnieść sukces.

@Brazylia: No, tylko trzeba mieć też wsparcie rodziny. Ania co tydzień na Insta wrzuca jakiś nowy udziwniony przysiad
  • Odpowiedz