Aktywne Wpisy

MateMizu +413
Od początku uważałem, że system kaucyjny to g---o nastawione nie na ekologię, a na dojenie hajsu z ludzi.
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
źródło: 1000016755
Pobierz
Arivederczi +97
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mirki bardziej obeznane - bycie kontraktorem w IT (choć nie stricte programowanie) to wiecej plusów czy minusów? Możecie napisać z Waszego doświadczenia?
Byłem na UoP potem mnie wessał klient.
Jako kontraktor osiągnąłem absolutny top rentowności kontraktorowni i powiedzieli, że jak chcę więcej zarabiać muszę przejść bezpośrednio do klienta jako perm.
Jak przeszedłem to dojechała mnie machina
To nie stricte napieprzanie kodu ale ten też trzeba "umieć czytać" by wypisać co mają poprawić ;)
@Saly: a z czego to wynika?
Jako kontaktor ciezko stworzyc jedne widelki, dlatego ten zakres moze byc bardzo duzy i mozesz zgarniac dobry hajs W korpo w ktorym jestem senior moze zarabiac 9-14k, dalej sa stanowiska
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
$$$ to wynagradza ale stres straszny ;p