Wpis z mikrobloga

via Baryłka krwi
  • 47
68 515 - 450 = 68 065
Data donacji - 14.01.2022
Rodzaj donacji - krew pełna
Miejsce donacji - WCKiK Kraków
Grupa krwi - AB Rh+
Prywatny licznik - 11700 ml
Przyznane odznaczenia - ZHDK III

Eh, znów się tego cukru uzbierało. Jeszcze jedna donacja i ZHDK II :3

#barylkakrwi #krwiodawstwo

Wpis został dodany za pomocą tego skryptu.
Dodaj wpis | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
shdw - 68 515 - 450 = 68 065
Data donacji - 14.01.2022
Rodzaj donacji - krew pełna
...

źródło: comment_1642157264OFp26xGeNF2ccmeFxxwkOO.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@shdw: kazde oddanie krwi wpisuje sie gdzies do jakiegos systemu? Mozna to jakos sprawdzic? 10 lat temu bylem oddac krew w jednym miescie, potem sie przeprowadzilem i oddawalem juz w innym, chcialbym z ciekawosci sie dowiedziec jaki mam bilans ogolny
  • Odpowiedz
@qwdas435: Baron, na dole mleczna, wyżej kokosowa. Tylko w WCKiK takie dają. W RCKiK jest Terravita.

@Glar: tak, jednak te systemy są niezależne. Miałem dokładnie ten sam problem co Ty. Wystarczyło wysłać ten sam email do centrów w których oddawałem z prośbą o przesłanie pocztą oświadczenia o ilości oddanej krwi. Wszystko przyszło bez problemu pocztą bez żadnych kosztów.
  • Odpowiedz
@shdw: A sa na tyle niezalezne, ze gdy np. w jednym miescie wyszedl mi wynik przez ktory nie moge oddac krwi (zle nawodnienie i najszybciej dopiero za miesiac), to w miescie 100km dalej moge potworzyc oddanie krwi za np. tydzien? Beda widziec moja „historie” z innej placowki?
  • Odpowiedz
@Glar: aż miesiąc? Normalnie przy złych wynikach krwi jest tydzień bana (przerabiałem to ostatnio). Jeżeli w tym samym województwie, to możliwe, że będą wiedzieli, jeżeli w innym to bez szans.
  • Odpowiedz
  • 0
@shdw: obrzydliwe są te czekolady, a do tego mają krótki termin ważności. Też miałem taką wieżyczkę, ale sporo musiałem wywalić z uwagi na termin, a resztę rozdałem podczas Halloween. Gorzkie z Wedla były jeszcze dość spoko, a mleczne dawałem teściowej do wypieków. Te z Terravity to chyba jakiś wyrób czekoladopodobny.
  • Odpowiedz