#programowanie #webdev #wordpress Jakie wtyczki i motywy polecacie na wordpressa? Nie muszą być darmowe, ale nie mogą też być mega drogie. Prosta stronka wizytówka, jakieś podstawowe SEO. Wołam @KornixPL , bo chyba kiedyś w tym siedział, jeśli dobrze pamiętam.
@bartosz325: Z motywów to czasami używam BeTheme i mogę polecić do prostych stronek. Jeśli chodzi o SEO to Yoast. Cache - Litespeed cache Do tego coś do kompresji zdjęć, jakiś reSmushit. Nie używaj żadnych wtyczek do zabezpieczeń typu Wordfence czy Sucuri. One dają tylko pozór bezpieczeństwa. @damianooo8: Czemu polecasz często ludziom syf typu Wordfence?
@bartosz325: Hej. Od siebie mogę polecić klasycznie: - W3 Total Cache - Yoast Z szablonów to już jak wola, wszystkie można dostosować i z użyciem W3 trochę odciążyć
Jakie wtyczki i motywy polecacie na wordpressa? Nie muszą być darmowe, ale nie mogą też być mega drogie. Prosta stronka wizytówka, jakieś podstawowe SEO.
Wołam @KornixPL , bo chyba kiedyś w tym siedział, jeśli dobrze pamiętam.
WordFence
LiteSpeed Cache
WPS Hide Login
Jeśli chodzi o SEO to Yoast.
Cache - Litespeed cache
Do tego coś do kompresji zdjęć, jakiś reSmushit.
Nie używaj żadnych wtyczek do zabezpieczeń typu Wordfence czy Sucuri. One dają tylko pozór bezpieczeństwa.
@damianooo8: Czemu polecasz często ludziom syf typu Wordfence?
PS: W przypadku prostej strony wizytówki faktycznie WordFence jest zbędny. Nie zwróciłem na to uwagi.
- W3 Total Cache
- Yoast
Z szablonów to już jak wola, wszystkie można dostosować i z użyciem W3 trochę odciążyć
@bartosz325: takie, które spełniają twoje potrzeby