Aktywne Wpisy

wfyokyga +10
Ciekawe jak nazwą nasze Apaczu? AH-64 Bober albo AH-64 Lisowczyk, jak wy byście nazwali?
źródło: temp_file648603651664209994
Pobierz
Mrtav +19
Kolejny raz zrobię paczkę dla osoby potrzebującej. Budżet +/-350zl. Wiem, że co jakiś czas są tu wpisy osób które są w kryzysowej sytuacji.
Za głupie komentarze podziękuję. Wiem na jakim portalu jestem.
#wykop #wykopefekt #pomagajzwykopem #warszawa #krakow #wroclaw
Za głupie komentarze podziękuję. Wiem na jakim portalu jestem.
#wykop #wykopefekt #pomagajzwykopem #warszawa #krakow #wroclaw

Gość ma 6 lat expa. W końcu coś się ruszyło i niektórzy mają jednak do siebie szacunek. Myślałem że jednak zostanie w tej zajezdni razem ze mną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#korposwiat #pracait #pracbaza #programowanie
Komentarz usunięty przez autora
@ayyy_lmao: średnia długości pracy programistów to +/-2 lata. Ja już rok jestem, i faktycznie czuje się jakbym był na półmetku tutaj.
nie ma nic gorszego niż dochodzenie co kto miał na myśli i branie na siebie całej tej winy
komunikujesz że w tasku nie wiadomo o co chodzi, a to że Wy sobie ustalicie na callu/chacie nie sprawi że pozostała część zespołu będzie wiedziała co sobie ustaliliście
a przecież w scrumie o to chodzi by taski były wymienne między
na retro w kółko można zgłaszać że coś nie działa a scruma ostrzegać że jak tak dalej pójdzie to wszystko się na ważnym projekcie wyjeb....
scrum to pole do popisu dla ludzi sprytnych i komunikatywnych
a jak nie to rotacja - najskuteczniejszy killer firm i projektów
być może w życiu nie chodzi o to by edukować tych co się uważają ą ę - życie samo zweryfikuje ich metody