@dwa__fartuchy: zapraszano mnie na wódkę o 3 w nocy do meliny obok. Gadałem wtedy z typkiem przez 30 minut o tym, żeby odpowiedzialnie stosować viagrę xd
@dwa__fartuchy: Hej! Od około 3 lat pracuje na nocki. Ogólnie to polecam sobie wyznaczyć jakies konkretne godziny na picie kawy, ja jak się nie trzymam wyznaczonych czasów to przesadzam z kawa i spada samopoczucie i ciezko ranem zasnąć czasem. Do tego znajdź sobie jakies ciekawe zajęcie typu książka/ netflix. U mnie odkąd się zaczęła pandemia ruch znacząco spadł i z 10 godzinnej zmiany pracuje realnie może 4 godziny, poza paroma miesiącami
@dwa__fartuchy: Wygrać w konkursie genetycznym i być w tym 1% co mają najwięcej energii w nocy a najmniej w dzień. Ale jak masz siłę w dzień, to teraz cierp, tak jak ten 1% musi cierpieć przez całe życie.
@dwa__fartuchy: unikaj ludzi ktorzy sciagaja Cie na dol, ciagle narzekaja, trzymaj sie tych pozytywnych - ale to porada dotyczaca kazdego zawodu ( ͡°͜ʖ͡°) bo jak bedziesz trzymac sie pierwszych to zgorzkniejesz jak oni sami
@dwa__fartuchy mam pytanko. Czy jest jakiś lek klucz, specyfik, o który jak zapytam to będzie to zabawne i dowcipne, a farmaceutka da mi swój numer telefonu? Jeśli nie, to czy możemy chociaż między nami jakieś ustalić?
2) Jeśli dobrze rozumiem, w wyjątkowych okolicznościach farmaceutka może sprzedać lek na receptę - bez recepty, czy można w ten sposób kupić sildenafil, tam leży człowiek i czeka
3) jaki poleca pani bandaż dla kota?
4) czy można łączyć apab i paracatemol?
5) jaką pani poleca maść na ból dupy
6) czy można złożyć specjalne zamówienie na remdesivir i dlaczego tak
Znacie jakieś protipy, żeby nie zmiotło mnie z planszy?
#praca #pracbaza #farmacja #apteka #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli nie, to czy możemy chociaż między nami jakieś ustalić?
1) Czy tami flu jest na receptem?
2) Jeśli dobrze rozumiem, w wyjątkowych okolicznościach farmaceutka może sprzedać lek na receptę - bez recepty, czy można w ten sposób kupić sildenafil, tam leży człowiek i czeka
3) jaki poleca pani bandaż dla kota?
4) czy można łączyć apab i paracatemol?
5) jaką pani poleca maść na ból dupy
6) czy można złożyć specjalne zamówienie na remdesivir i dlaczego tak