Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@majkkali: kolego, ale przecież dagmara sama opowiada o tym, że siedziała za stręczycielstwo, a teraz widziałem nawet książkę w empiku xd nie spodziewałem się tylko, że do kompletu wezmą gościa z przeszłością prawie że kryminalną
  • Odpowiedz
  • 3
@eltanol3000: kurcze, w sumie przecież tam jeszcze jedna babka była, o której potem pisali artykuły już tylko z pierwszą literą nazwiska.
Joanna P. dala milion łapówki prokuratorowi
Fajne towarzystwo. Ciekawe czy inni znikali z programu tak szybko też z jakiegoś powodu wizerunkowego czy tak po prostu xd
  • Odpowiedz
  • 4
@eltanol3000: niestety rośnie nam pokolenie Instagramie tiktokowych debili i nierobów. Gdyby ludzie im nie nabijali wyświetleń nikt by o nich nie wiedział. Nawet nie wiedziałem, że jest taka stacja jak TTV. Zgaduje że lecą tam ambitne programy w stylu google box, Warsaw shore i inne gowna
  • Odpowiedz
@Lordon: To nie jest ojciec kruszwila XDD Gość ma jednego syna chyba Norberta (??) i typ ma 30 pare lat.
Moim zdaniem jest lekkim wariatem ale raczej niegroźnym, pamietam jak latał po klubach ze świnią pod pachą, ma smykałkę do deweloperki i jest miłośnikiem nastolatek które kiedyś nawet posyłał do prywatnej szkoły jak z którąś chodził. Zawsze się ze znajomymi zastanawialiśmy czy rodzicom to nie przeszkadza :D
  • Odpowiedz